- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
deedee
őstag
az edzés utáni pakolászás......Én ésszel edzettem,csak sajna az egyik nap elpakolásnál levettem az övet és lazán odébbdobtam egy 25 kg-os tárcsát és hoppppssssz apró nyilallás a derékban és semmi más....Másnap meg nem tudtam felkelni az ágyból.....Elég nagy sújokkal dolgoztam annakidején,de mindíg vigyáztam.....hát egyszer sajna lazább voltam....
-
Pipó
őstag
Ha valakinek van még tapasztalata én is szívesen venném. Nekem a titkárnőm adott a hét elején a derekamra egy kisméretű mágnest - a vén sarlatán
- de nem ért semmit, igaz kicsi is volt, meg csak 4-5 órát volt rajta. Modjuk nekem meszesedésem, meg porckorong kopásom van. :0
-
-
I_Am
veterán
Meddig hat, már leirta, napi 3-4 órát hordja és a nap többi részében nem fáj a derék.
Magneses elven működik, az orvostudományban már régebben rájöttek, hogy az irányított mágneses tér jótékony hatással van a szervezet egyes problémáira.
Meg nem gyógyul egy gerincsérv csak ha megműtik. -
neduddki
nagyúr
HI!
Kedves tuzesfeju gyerre el asztan nekcsinajjuk a derekad hogy ne fajjon:- ))))) /kelek szolics hnetes es maszarosnak:; -)))))/ de qaz eleje az komojjjj...
a kozmodisk tenyekg jo en hordtam masfel kert evig sot meg most is eloveszem ha mesterm nincs kezkozelben:- ))))
udv
neduddki -
deedee
őstag
azt azért ne felejtsük el,hogy a mellékelt könyvecske szerint,az esetek kb 80%-ában hatásos ''csak''.....Remélem te is a 80-ba fogsz tartozni és nem a 20-ba...
De mint azt már írtam fenntebb is:3 hét a visszavásárlási határidő....tehát max a póstai lét vesztheted...
a hozzászólásaim karácsony előtt kezdtek el megszaporodni itt a ph-n.....akkor kaptam meg a cuccot és tudtam órákat olvasgatni és pötyögni -
I_Am
veterán
Nekem már 4-5 éve fáj a derekam, mostanában tartok ott, hogy ha fekszem is fáj.
Voltam kivizsgálásokon és aszonták minden rendben van, erősítsem a hátizmom.Aha, jah. Eveztünk kicsit haverokkal, eredmény 3 napig nem keltem fel az ágyból. MR-en még nem voltam, de most már csak az maradt hátra. Asszem Én is kipróbálom mit tud ez a Kosmodisk, mert Én sem szeretem a tvshopos lehúzásokat, de deedee-nek ismert volt a problémája és ha Ő mondja, hogy jó akkor már bízok a dologban.
-
lesaux
veterán
teszt
-
fLeSs
nagyúr
Megrendeltem az előbb.
-
deedee
őstag
uppolom a topikot,mert talán segíthet még néhány embernek....
-
deedee
őstag
ha viszont valakinek mégsem válna be,az ne engem szidjon.nekem okés a cucc és az asszonynak is,mert neki meg a gyerkőc emelgetésétől fájt a háta,dereka.már nem fáj neki se...
-
fLeSs
nagyúr
Nekem van egy Orbitrek Platinumom tavaly július óta, és többek között ennek is köszönhetem, hogy elég szépen fogytam, szal nekem simán megérte az árát.
Persze a reklám az nem igaz, nem elég mozogni a fogyáshoz, diétázni is kell mellette, de ugye nem kell vele kimozdulni a lakásból, és a szobabiciklinél illetve a hidegben/melegbenfutásnál biztosan jobb cucc. Kétnaponta 32 perc tekerés vele 120-140-es pulzussal, és az anyagcseréd frankón pörögni fog. -
ALI_G
veterán
Ha ezt nem PH-n látom el sem hiszem, de a PH-s haveroknak mindent, köszönöm a topic nyitónak!
Vajon van még hasonló TV SHOP-os cucc (reklám nélkül) ami még ténleg azt is nyújtja amit mondanak a reklámban?
ui.: jobbulást
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
én is csak lehúzásnak hittem amikor a tv-ben láttam a reklámot:mama meg papa a kertben kapál vidáman,fájdalom nélkül....
kissé hülye reklám.../bár a kapálás eléggé megviseli a derekat....Már volt részem benne régen amikor falun nyaraltam
/
De ha nem használ,akkor visszaküldöd és kész.... -
Wildmage
senior tag
Arra gondoltam, hogy te is felmenődnek akarod ajándékozni. Az enyémnek is szokott fájni a háta és tavaly pl. 3x 2-3 hétig csak feküdt.. Elmentek aztán anyámmal Hévízre gyógyfürdőbe, hogy az majd jót tesz. Lóf@szt! Bement, aztán másnap már alig bírt lábraállni. Majdnem hívtak, hogy menjek le vonattal felhozni a kocsival őket. No de off vége.
-
deedee
őstag
ja és ha valaki rendel egyet,az ne lepődjön meg,amikor kibontja a csomagot!!!
sima fehér gumi-műanyagba ágyazott mágnesek és snassz gumis öv...Ennyi az egész....Viszont használ és ez a lényeg... -
fLeSs
nagyúr
Köszi, közben megtaláltam. Ugye nem az ő fizetett emberük vagy?
Én alapvetően sosem bíztam az ilyen tvshopos reklámban mutogatott cuccokban...
Mindig csak a lehúzás jut az eszembe az ilyenekről, de ha ti asszondjátok, hogy jó, akkor kell. Mennyi ideig tart a hatása, miután leveszed magadról?
Mivel müxik? Elem, esetleg akksi? -
etilin
aktív tag
Az én anyukámnak is van neki is sokat segített.
Akinek fáj a háta mindenképp kérjen kölcsön egy ismerősétől kipróbálásra. -
deedee
őstag
mielőtt bárki nekemesik,hogy van hasonló topik:''az'' a leszázalékolás,műtét témakört feszegeti.én másról szeretnék írni.
előszőr is a lényeg:nem reklámozni akarok egy terméket.akivel esetleg már összeakadtam itt a ph-n,azok közül néhányan tudhatják,hogy már lassan 5 éve van gerincsérvem,elég súlyos.kb háromhavonta szoktam lerobbanni,olyankor 1-2-3 hétig fel se tudik kelni az ágyból és még a fekvés is kínlódás,a maréknyi fájdalomcsillapító ellenére.viszont a műtéttől eltanácsolnak,mert ''hegesedésre'' hajlamos vagyok stb.ennyit az előzményekről....
még karácsony előtt hozattam pestről kosmo disk-et egy ismerőssel.már régóta láttam a reklámjait a tv-ben,de nem hittem benne.....De mivel 3 hét pénzvisszafizetési gari van,hát belevágtam...nem olcsó/kinek mi az olcsó,persze.../12500 ft a kissebbik,amelyik a derékra való.háááááát már az első másfél óra után megszüntek a fájdalmaim.felraktam az övet és kész,ennyi a teendő.most már lassan 3 hete használom és kb 80-90 %-ban lecsökkentek a fájdalmaim!!!!nagyon sirály!!!!én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a terméket.napi 4-5 órát hordom a ruha alatt és kész.mostanában ezért tudok annyit itt a ph-n nyomulni mert fájdalom nélkül tudok a széken ülni a gép előtt.
szóval nekem bejött a dolog.....Csak ennyit akartam írni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest