- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
7 éve hungexpon a jobb lábamba baker ciszta, egyik prof ismerősünk nagyon okos tanácsára házilag kikezelve. Ezután 1 évre nagy makita 20 cm-es betonvésés közben megtekerte a derekamat és azóta. Eleinte csak ha megerőltettem magam akkor fájt, 2 éve viszont ugy kelek és ugy fekszem, hogy fáj. Persze napközben is. Most ott tartok, hogy ha futok pl a villamos után egy 50-100 métert, akkor már gáz van. Estére már KO.
Az a rossz, hogy Én anno nagyon sokat sportoltam rendszeresen viszont ezt mára már csak nézhetem. Sima röntgen nem mutatott ki semmi elváltozást viszont furcsa az, hogy a derekam alatt van egy rész a csigolyáimnál amit ha megnyomok akkor kisugárzó fájdalom jelentkezik. Ezt hiába mondtam a reumatológusnak nem izgatta, kért egy két oldali röntgent, aszonta nincs elváltozás azt annyi.
MR-től nem félek, tudom milyen, voltam anno a lábam miatt már ''benne''. -
I_Am
veterán
De találtak is valamit vagy téged is a megmagyarázhatatlan derékfájás kategóriába soroltak?
deedee: nekem viszont a röntgenen semmit nem láttak. Voltam gyógyfürdőben, aludtam a földön sokáig, hátha az ágy az.
Paranormális vagyok, megyek Amcsiba, ott biztos sokat érek majd.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Meddig hat, már leirta, napi 3-4 órát hordja és a nap többi részében nem fáj a derék.
Magneses elven működik, az orvostudományban már régebben rájöttek, hogy az irányított mágneses tér jótékony hatással van a szervezet egyes problémáira.
Meg nem gyógyul egy gerincsérv csak ha megműtik. -
I_Am
veterán
Nekem már 4-5 éve fáj a derekam, mostanában tartok ott, hogy ha fekszem is fáj.
Voltam kivizsgálásokon és aszonták minden rendben van, erősítsem a hátizmom.Aha, jah. Eveztünk kicsit haverokkal, eredmény 3 napig nem keltem fel az ágyból. MR-en még nem voltam, de most már csak az maradt hátra. Asszem Én is kipróbálom mit tud ez a Kosmodisk, mert Én sem szeretem a tvshopos lehúzásokat, de deedee-nek ismert volt a problémája és ha Ő mondja, hogy jó akkor már bízok a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Politika
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Külpolitika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest