- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spicli
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam hozzászólok hosszú idő múlva hátha érdekel valakit!
Sajnos nekem is ez a betegség teszi tönkre az életem.Nekem van egy veleszületett gerinc problémám és abból alakul ki újra és újra!
Egyszer műtöttek már akkor 40%ra lettem leszázalékolva.
Most várok a második műtétre de sikerem most sem lesz.
5 év telt el!20 év folyamat munka viszonyom van nehogy valaki ingyen élésre gyanakodjon!!!!!!!
Az állásomat ismét elvesztem az biztos és kapni megint nem nagyon fogok csak ismeretség által!De ezt az állam bácsi leszarja!
Most nagyobb talán a baj mint volt és ez csak romlani fog.
A lényeg,hogy egyesek meg magas vérnyomással és egy kis cukorbetegséggel 67.5-be vannak+4órában dolgoznak és rajtunk igazán betegeken röhögnek!A lényeg,hogy a keresetük átlaga 3 hónap alatt nem haladhatja meg 130 000ft-ot!!!
Ennyit az igazságos döntésekről!
Gratula Magyar döntéshozó ragyogó elmék!!!!! -
Thom!
veterán
up
-
neduddki
nagyúr
válasz
Zoli bácsi #69 üzenetére
HI!
Ha az amit en is csinaltam a nehaz napokban /kb masfel ev+a tingli tanglik/ akkor az nagy varazslatokra kepes.
En egy pecsen gyogytornat tanito fantoprikus gyogytornasz notol kaptam. Ha rendszeresen es becsuleteen csinalod, akkor nehany het utan hihetelen dolgokra vagy kepes, amirol mar aszited hogy elis felejtetted.:- )))) Persze miota jobban vagyok azota hanyagolja az embor:- (((( /fujj szegyellem magam:- ((((/
Amugy a mai gerinchejzetet esmerve eszt kotlezovet tennem a gyerekkortol heti 2-3 elkalommal, hogy kessegszinte vajjon....
Amugy az Etka joga is fantasztikusan fel tugya erositeni a hatat...
udv
neduddki -
-
Lacza
senior tag
El kell hogy keserítselek.Ha dolgozol akkor nem jár pénz.Ha nem dolgozol akkor meg csak kevés.
Én már túl vagyok a 3.! műtéten,járni is alig tudok és azt mondták hogy 50%.
Szóval ez röhej.Most már orvosokhoz sem járok mert nem tudnak vele semmit kezdeni.És ez már nem vicc.
Az hogy sportolj meg egészségesen élj az csak hülye duma!Versenyszerűen kerékpároztam 4 évig,majd focira adtam a fejem.Igazolt játékos voltam alacsonyabb osztályban.Nem hiszem hogy ez nem elég sportos és egészséges életmód.Mindháromszor kiszakadt gerincsérvem volt akkut panaszokkal.Ezek után sport ohne,csak az úszás ami nem megy eléggé így úszás után úgy fáj, hogy be.....ok.Legutóbbi MR vizsgálat után azt a diagnózist szülték: nincs újabb gerincsérv így műtét nem indokolt.Igaz hogy a gerincem deréktáji szakasza már semmire sem jó,de nem csinálnak vele semmit.Ha ezt előre tudom hogy a porckorong lágy részének eltávolítása ezzel jár akkor az életben meg nem műtenek.
Most ennyit ér az 50%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest