- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vtechun
veterán
na voltam gerinc-sebésznél, mindenképpen müteni kell azt mondta - akkora, (szerintem ez nálam családi örökség mert nagyanyám tolokocsis volt az izületei miatt 60 évesen nagyapám meg derékszögbe van hajolva) volt CT és MR is, a körzeti orvos azt mondta, hogy mindenképppen leszázalékolnak ha nem műttetem akkor 50%-ra, ha műttetem akkor 1 v. 2 évre 67 utaána felülvizsgálják. Nem vagyok egy ingyenélő tipus, mert még nem volt munkahelyem, de azért éln jelenleg is 5*10 órát folgozok hetente a családi vállalkozásunkban, néha éjszaka is, de ha már jogosult vagyok a leszázalékolásra, akkor legyen, persze az lenne a legjobb ha fel sem merülhetne ilyen a fejemben, de sajnos nem tehetem.... gyógyszer nélkül nagyon durva, feküdni is kínszenvedés, de hálistennek van voltaren SR ami király és majdnem tünetmentessé tesz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Last Epoch
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest