- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prozac
aktív tag
most végigmegyek rajta én is...
- Block Layer: kikapcsoltam a többit, csak anticipatory maradt.
- Proc, features: javítottam..
- Proc, features: APIC, bekapcsolhatom, denekem úgy rémlik ez az AMD-k specialitása (Advanced Programmable Interrupt Controller) , talán akad aki pontosan tudja, másikat bekapcsoltam, de nem tudommit csinál valójában...
- Power Management: azt már tegnap én is kikapcsoltam, nem tudom mit kapcsoltál be, a Sleep States talán kellhet, AC adapter nem, Battery nem, Processor-t beraktam, de nem hiszem hogy kellene, a többi nem kell....
- Netw. Igen 2 kártya van, és route is kell, mert néha másik gépet csinálok , akkor kell a net a frissítés (esetleg csinálhatnék egy külön kernelt erre az esetre)
- Netw. filtering: QoS-t-t inkább teljesen kivettem most
- IrDA. Van alaplapi IrDA por tés van hozzá IrDA-m is, csak most épp nincs
feldugva, az lspci meglátta volna? Most lehet kihagyom, majd amikor játszani akarok vele akkor utána olvasok mi is kell hozzá.
- bluetooth support, Van egy Gigabyte USB BT dongle-m, be is van dugva..
Most kikapcsoltam teljesen, amíg ki nem derítek többet róla.
- Parallel port Nem használom...
- PlugandPlay be volt kapcsolva szerintem, most kivettem belőle az Experimental ACPI Support -ot
- Realtek 81xx-es hálókártya, Véletlenül benn maradt, mert van olyanom is 2, a többi géphez szoktam használni, kivettem most.
- 0GB-es vezérlő Kiszedtem, nem én raktam bele...
- FireWire Nincs ilyen eszközöm, XP alatt mint hálókártyát használtam, de túl lassú volt, modulban jó lesz, hátha kérek egy DV-kamerát kölcsön
- Loopback nem tudom mire kell, crypto sem izgat talán még
- RAM disk -et ugyan bekapcsolhatom, de mekkora mérettel? modul?
- PPP és serial net Szerintem ez nekem nem kell
- Az SBLive joystick port, nem szoktam játszani, bár van egy SideWinder 3D Pro analog joystickem, az nincs is a lsitában... legyenek modulban...
- RAID/LVM Egyelőr enem érdekel..
- Char dev NVram kell nekem? Nemhiszem... a többit beraktam
- DRM/DRI ezt akkor most kivettem, majd az xorg-ét felrakom.
- i2c SMBUS ? ugyan van ilyen header az alaplapon de nincs rádugva semmi , integrálva meg passz
- hw majd megnézem Xp alatt miylen sensorok is vannak és beforgatom...
- video4linux. fogalmam nincs mi kell ezekből... igazából a tunerem drivere nincs benne, kikapcsoltam..
- Graphics support Az atifb-t használja, másikat kiveszem, csak 2 font van benne, azt hiszem amikor betülti , vagy a loaklizációs fontokat akkor eltünteti a logót. Most még had szabadjon élvezkednem a pingvinnel kicsit a képernyő tetjén
- bootup logo: ízlés dolga. splash screent nagyon tetszik az Install CD betöltője, de ha gyorsabb nélküle, szívfájdalom nélkül lemondok róla
- Kikapcsoltam a beépített ALSA-t, a fő hangot modulba tettem. Na ezt nem értem...
Az ALSA emergelhető külön ezek szerint (gyorsabb frissülés, értem, talán..)
De az mit jelent, hogy a fő hangok
emerge -pv xorg-server a 7.1-es X-et szeretné, de maszkolva van, ~86-al. nálam a 6.8.2 van fenn
ALSA-hoz akkor most nem nyúlok hozzá
- A különböző egyéb filesystemek Nekem nem kell más csak ext2, ext3,NTFS, esetleg DOS a floppyhoz (?)
-Crypto Még mindig nem tudom mir ekell nekem...
Most akkor ezzel fogom fordítani, aztán majd ha nem jó valami a tiéddel
Nagyonköszööm, rengeteget tanultam máris belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Futás, futópályák
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Robotporszívók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most kikapcsoltam teljesen, amíg ki nem derítek többet róla.