- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
asturel
üzenetére
Hm... Nekem unmaszkolva van a mesa, xorg-server, xorg-x11, x11-drm. A beryl* és emerald* cuccok nem. És normálisan megy. Berylből a sabayon overlay-t használom, abban most a 0.1.3-as van, ja, most nézem, az xefefcts-ben is. A -9999-esről olyasmit olvastam, hogy nincs benne valami extension támogatása, macerásabb belőni. A Mesa jelenleg a 6.5.2-nél tart.
A sabayonban van 7.2-es ebuild, de ez nem jelent semmit. Ez úgyis csak egyéb csomagokat ránt be - nekem mintha már minden a 7.2-es szintjén állna.
Most akkor mi a helyzet? Ati driverrel nincs composite, meg egyébként is ratyi. Az xorgos driverrel viszont megy, nem? Vagy itt hibás az OpenGL?
Szerintem állj rá valamelyik verzióra, driver, xorg, mesa, beryl szinten pl. csak ~-es maszkra.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Apple MacBook
- 8000!
- További aktív témák...
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest