Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Te, a net.example a legnagyobb teljesség, amit Linuxon valaha láttam! MINDEN hálózati dolog benne van, leírással, példákkal, valamint kommentezett konkrét sorokkal együtt. Szakaszokra oszlik, egy szakasz egy hálózati dolog (ADSL, DHCP, ISDN, WiFi, stb.).
De mondom, ha az égvilágon semmit nem adsz meg, csak elkészíted a net.eth0 linket és elindítod, akkor pont DHCP-vel fog címet kérni, és megy minden turkálás nélkül.
Jaja, tanárvégzettségem van, de sosem lettem az. (Na jó, csak egy kicsit, és néha tanfolyásokat tartottam.) Ööö, hallottad? Miféle verebek csipognak itt?
Sipi
Mod.: no, Batman, van netetek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Te, a net.example a legnagyobb teljesség, amit Linuxon valaha láttam! MINDEN hálózati dolog benne van, leírással, példákkal, valamint kommentezett konkrét sorokkal együtt. Szakaszokra oszlik, egy szakasz egy hálózati dolog (ADSL, DHCP, ISDN, WiFi, stb.).