- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Gondolom azért érdekel, mert kacsingatsz a 64 bites rendszer felé. Alapjában véve a powernowd nagyon jól kezeli a steppinget ( vagyis kezeli ), mivel alapból nincs. Kernelben meg lehet adni, hogy alapértelmezetten milyen vezérlést használjon (performance, powersave...stb), valamint ezután valamilyen kezelővel pl Gnome alatt van CPU frekvenciaváltozás figyelő néven, elég hülye néve, de ez látja el a vezérlések közötti váltogatás és a frekvencia beállítás szerepét. Nehezen tudom elképzelni, hogy KDE alatt ne lenne ilyen. Visszatérve kernelre, a processzor steppingjének típusát is bele kell forgatni, különben furcsa mód nem működne.
Tudom kicsit összeszedetlen a mondókám, de ez van...fizikát tanulok...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest