- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prozac
aktív tag
Azért nem azt használom, mert az nincs meg, sem a configja.
Ennyire még nem vagyok rutinos hogy 2-nél több kernelem és configom meglegyen.
1 korábbi van, azzal azt hiszem nincs gond... De abból sok minden hiányzik.
A fordítás során nézegettem miket is fordít a kernelbe. A kacpid CPU felzabálása miatt nagyon lassú volt ezért volt időm nézegetni. Sok olyan dolgot láttam egyrészt amit nem is tudok mi az, de rengeteg olyat ami szerintem nekem nem kell. Mondjuk el tudom képzelni hogy függőségi viszonyok miatt kerültek be a kernelbe.
Majd megint szánok rá időt és végigolvasgatom mi is kell és mi nem.
Konzolra is létezik valami hasonló mint a System Monitor? (session-ök, processek, erőforrások... kijelzése?
Ha esetleg beállítok valami távelérési dolgot, akkor majd napközben is hozzá tudok majd nyúlni
(VNC?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(VNC?)