- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Hát amire emlékszem. Főleg beállításokat találtam néhol túl soknak, és nem működőnek, bár azt hiszem ez ma már nem feltétlen él még. Amik zavartak azok főleg az ablakok, azok fejlécei, valahogy túlfunkcionáltnak találtam. Persze biztos le lehet butítani, csak hát nekem nem volt kedvem még ezt is megtanulni, megszoktam, hogy Gnome alatt elindítom, az olyan amilyennek lennie kell, nincsen extrák, hogy még 100 dolgot plusszba be tudjak állítani. Persze, bizots, hogy én tévedek és ezek csak pár kattintásos megoldások, mindenesetre nekem első pillantásra ezek zavaróak voltak. Tudom, hogy ciki meg minden, de én így vélekedem, és valószínűleg tévesen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs