Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Hát amire emlékszem. Főleg beállításokat találtam néhol túl soknak, és nem működőnek, bár azt hiszem ez ma már nem feltétlen él még. Amik zavartak azok főleg az ablakok, azok fejlécei, valahogy túlfunkcionáltnak találtam. Persze biztos le lehet butítani, csak hát nekem nem volt kedvem még ezt is megtanulni, megszoktam, hogy Gnome alatt elindítom, az olyan amilyennek lennie kell, nincsen extrák, hogy még 100 dolgot plusszba be tudjak állítani. Persze, bizots, hogy én tévedek és ezek csak pár kattintásos megoldások, mindenesetre nekem első pillantásra ezek zavaróak voltak. Tudom, hogy ciki meg minden, de én így vélekedem, és valószínűleg tévesen.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest