Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Három korona is van már rajta
Észrevettem, hogy gyorsabban jönnek mint amennyire felhasználom őket, úgyhogy felhúztam őt, jól jön neki, mindegyik talent hasznos. Így is maradt még 4, Yae-t is majd megkoronázom ha sikerül jó csapatot építeni neki és szüksége is van rá, de addig is kapunk majd újakat még... F12-ben sosincs buff, de iszonyatosan jó az AOE sebzése és a single target DPS is teljesen rendben van. Zhongli mellett egyedül a geo slime-ok tudnak kifogni rajta, de azt kétlem beraknák vagy az agyon buffolt F12 Abyss szerzetesek (F11 szerzetesekkel elbánt könnyedén), de akkor majd nem abban a félben használom ahova berakják őket. Geovishapek se kottyannak meg neki.
Most jött ki pár perce a keqingmains Itto guide, azon gondolkozom, hogy megvegyem-e a Serpent Spine-t neki, kb +20% sebzés lenne R1-en. Battlepass végéig van még idő rajta agyalni, aludni egy párat rá ...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 16 128GB Pink - 128GB Független 91% Akku
- Xbox One S 1TB
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nem szeret fielden maradni és nekem csak a Lost Prayer van meg mint 5 csillagos fegyver aminek a passzívja ezáltal használhatatlanná válik... Fáj nagyon...
Észrevettem, hogy gyorsabban jönnek mint amennyire felhasználom őket, úgyhogy felhúztam őt, jól jön neki, mindegyik talent hasznos. Így is maradt még 4, Yae-t is majd megkoronázom ha sikerül jó csapatot építeni neki és szüksége is van rá, de addig is kapunk majd újakat még...