Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sordoran

Topikgazda

válasz Shiro #6879 üzenetére

Ez a fiatal kor érdekes lehet, bár nem tudom miből gondolják annak. Most utána nézve, Morax-ot tudjuk hogy 2000+ éve Archon, de ő maga amúgy 6000+ éves. Barbatos pedig 2600+ éve Archon (vagy inkább éves, mivel tudtommal ők ketten egyedül az eredeti Seven tagjai, tehát egyszerre kellett Archon-á válniuk). A legfiatalabb pedig a Dendro elem Archon-ja, 500 éve, és a Pyro ismert még, ő 1000 éves. Baal-ról nem találtam konkrét számot, de több mint 500 éves kell legyen. Kis szél jegyzett, ha belekapaszkodnának a Dendro-nál ebbe a fiatalságba, egy mókás karakter lehetne az övé, egy kölyök. :D
    Közben bennem az merült még fel, hogy a Vision-öket ugye az Archon-ok adják, és én elképzelésem szerint a saját erejüket is "feláldozva részben" érte. Mi van, ha ezért van ez a hajtóvadászat, ezért nincs már egy ideje senkinek electro visionje Inazuma-n, mert a Raiden Shogun félti a hatalmát? Önmagában ehhez elég lenne ha nem adna senkinek Vision-t, de lehet rájött hogyan lehet visszavenni, vagy elkobozni más Vision-jét és annak erejét magába szívni? Hogy miért tenné mindezt, arra két válasz lehet:
    - Félti a hatalmát, fél az elmúlástól, talán ez jelenti az eternity-t itt, hogy örökké fenn akar maradni, uralkodni.
    - Vagy tudja, hogy a Gnosis-a miatt a Fauti célkeresztjében van, és nem akarja elveszteni ezen erejét. (Zhongli példájából kiindulva a Gnosis bár fontos számukra, de nem minden erejük forrása)
    Signora lazán elintézte Venti-t, de lássuk be, ő nem az a harcos Archon (már), és meglepetésként is érte a dolog. Ellenben Zhongli csupán alkut kötött vele, tehát ő harc nélkül feladta. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy harcban legyőzi valamelyik Fauti tag a Raiden Shogun-t. És a travelerről se tudom elképzelni, szóval én nem számítanék egymás elleni harcra. :DDD Mármint tényleg, egy szigetet ketté vágott, ezzel hogy szálljunk szembe?
    Jah, és a trailer erősíti az elképzelést, hogy valóban kard használó lesz, holott a leakekben polearm szerepelt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés