Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
Topikgazda
Ez a fiatal kor érdekes lehet, bár nem tudom miből gondolják annak. Most utána nézve, Morax-ot tudjuk hogy 2000+ éve Archon, de ő maga amúgy 6000+ éves. Barbatos pedig 2600+ éve Archon (vagy inkább éves, mivel tudtommal ők ketten egyedül az eredeti Seven tagjai, tehát egyszerre kellett Archon-á válniuk). A legfiatalabb pedig a Dendro elem Archon-ja, 500 éve, és a Pyro ismert még, ő 1000 éves. Baal-ról nem találtam konkrét számot, de több mint 500 éves kell legyen. Kis szél jegyzett, ha belekapaszkodnának a Dendro-nál ebbe a fiatalságba, egy mókás karakter lehetne az övé, egy kölyök.

Közben bennem az merült még fel, hogy a Vision-öket ugye az Archon-ok adják, és én elképzelésem szerint a saját erejüket is "feláldozva részben" érte. Mi van, ha ezért van ez a hajtóvadászat, ezért nincs már egy ideje senkinek electro visionje Inazuma-n, mert a Raiden Shogun félti a hatalmát? Önmagában ehhez elég lenne ha nem adna senkinek Vision-t, de lehet rájött hogyan lehet visszavenni, vagy elkobozni más Vision-jét és annak erejét magába szívni? Hogy miért tenné mindezt, arra két válasz lehet:
- Félti a hatalmát, fél az elmúlástól, talán ez jelenti az eternity-t itt, hogy örökké fenn akar maradni, uralkodni.
- Vagy tudja, hogy a Gnosis-a miatt a Fauti célkeresztjében van, és nem akarja elveszteni ezen erejét. (Zhongli példájából kiindulva a Gnosis bár fontos számukra, de nem minden erejük forrása)
Signora lazán elintézte Venti-t, de lássuk be, ő nem az a harcos Archon (már), és meglepetésként is érte a dolog. Ellenben Zhongli csupán alkut kötött vele, tehát ő harc nélkül feladta. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy harcban legyőzi valamelyik Fauti tag a Raiden Shogun-t. És a travelerről se tudom elképzelni, szóval én nem számítanék egymás elleni harcra.
Mármint tényleg, egy szigetet ketté vágott, ezzel hogy szálljunk szembe?
Jah, és a trailer erősíti az elképzelést, hogy valóban kard használó lesz, holott a leakekben polearm szerepelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X13 Gen4 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó PS3 slim + 26 db játék
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mármint tényleg, egy szigetet ketté vágott, ezzel hogy szálljunk szembe?
Sordoran