- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
keiron
csendes tag
nincs semmi speciális bizbasz? bedugom és papíron működik?
-
keiron
csendes tag
beraktam egy másik gépbe is, ott is produkálta a hibát... Most vagy én dugom be rosszul (szerintem kizárt) vagy nem kötök rá valamit. Vagy sz.r a kártya.
-
keiron
csendes tag
Jah, gondoltam arra, hogy a PCI slottal van valami gáz 3-ban is kipróbáltam és nem ment...
-
keiron
csendes tag
Sziasztok!
Lehet kicsit offtopic de azért rendesen vannak itt olyanok akik Audigy 2-est használnak. Eléggé kivagyok már idegileg.... Légyszi segítsetek!!! Vettem egy Audigy 2-t OEM-eset. Beraktam szépen minden rendben. Windows fel is ismeri ''multimédiás audióvezérlő'' néven. Aztán amikor telepíteném fel a boltban kapott drivert azt írja ki hogy ellenőrizzem hogy benn van-e a kártya mert nem talál ilyen hardvert.. Megpróbáltam ezer másik drivert mind1ik ide lyukad ki! Neki se tudok így indulni a dolognak semerre se. Légyszi segítsetek. Előre is köszi!
Sziasztok -
keiron
csendes tag
Villanyászati bolt
-
keiron
csendes tag
Minden hangfal szólni fog. De még hogy
-
keiron
csendes tag
Hat merlegelek itt mar napok óta magamba de egyre inkább azt érzem szükségem lehet rá
-
keiron
csendes tag
Sz.tem ebből audigy 2 lesz. 1-et mar nemigazan latok.Talaltam 17-er. Mar csak azon gondolkozom hogy megeri-e a 17 ezret az Audigy 2 ha most AC97 van benne. Tényleg 17-ezerrel jobban szól?
-
keiron
csendes tag
Mult heten meg 20 volt... Epp venni akartam aztan rahagytam.. Hol 14?
-
keiron
csendes tag
Annyival nemjobb a spéci kábel de ha a maximumot akarod belőle kihozni akkor vegyél. Nem drága annyira. Hangkártyából ha nem akarsz 20 ezreket költeni rá (Audigy 2). Akkor meg kell elégedned az SB 5.1-el. Vannak vele problémák (Nem szól a center). Én AC97-es kártyát használok. (Ezt több gyártó is gyártja, szerintem a Genius 5.1 amit néztél is ez mert olyat már vettem énis. Ezzel mellesleg szól minden)
-
keiron
csendes tag
Mértnem Bruttó árat nézel? Neked jó a Nettó is?
Amúgy olcsónak tűnik.
-
keiron
csendes tag
Nézd meg hogy milyen állapotba van. 27-ért láttam legolcsóbban, de sulinetre is lehet venni. Úgy nekem kijött 14 ezerből.
-
keiron
csendes tag
Hát nemtom milyen hosszú de hosszú
na ezzel nemsokra mentél... A lényeg hogy ha nemjo vehetsz külön kábelt hozzá nem egy ökör ára...
-
keiron
csendes tag
Az enyém még nem zúg...
-
keiron
csendes tag
Állítólag nincs megoldás..
Mondták h trafócsere megoldaná de sz.tem túl nagy meló ezert a kis hibaert..
-
keiron
csendes tag
hat meg nemzug remelem nem is fog. Nem ajanlom neki.
-
keiron
csendes tag
ahh akkor megnyugodtam kösz
-
keiron
csendes tag
mindenkinél zúg a sub?
-
keiron
csendes tag
Nekem nem is zúg a sub
-
keiron
csendes tag
Sz.tem simánjó ár érte.
-
keiron
csendes tag
Hát nemtudom h ez tényleg zseniális 5let-e. Szerintem jobb nem játszani a tűzzel
-
keiron
csendes tag
Submind! Akkor épp vizsgázom
Inkább este jó? olyan 8kor ottleszek.
-
keiron
csendes tag
ha nem megy be levágsz belőle....
-
keiron
csendes tag
http://chat.gyaloglo.hu/ ~> inda szoba ~> i N
-
keiron
csendes tag
ha gyors megoldást akarsz akkor legyen msn-ed. Submind
-
keiron
csendes tag
Submind: The A7N8X-X uses an onboard Realtek® ALC650 audio CODEC that lets you enjoy high-quality 6-channel audio without having to buy advanced sound cards. <~ 6 csatornás a hangkártyád. Nincs szükséged arra h a mikrofon bemenetet kezelje sz.tem. Az Asus használati utasításába bennevan h melyik luk mire való. Ha nincs meg töltsd le. www.asus.com. A windows-ba engedélyezni kell h 6 csatornát nyomjon a hangkártyád (vezérlőpult). Ha ezeket mind megnézted és okés akkor keress drivert hozzá. Ha nem megy szólj.
-
keiron
csendes tag
az összes kimenetnél jelentkezik ez a probléma? lehet h kontakt hibás a cucc tekergesd, nyomogasd huzogasd. Ha nemmegy ott a garancia (ha még van rajta)
-
keiron
csendes tag
Üdv. Alaplapod gyártója típusa kéne. Hány csatornás a hangkártyád?
-
keiron
csendes tag
ha veszel egy HT 5.1-et lesz 1 komplett 5.1-es rendszered. Amellé nem kell a sub...
-
keiron
csendes tag
2 napos a cucc de én még nem tapasztaltam zörgést nemtudom. Szerintem az mp3 hibája. Vagy a hangkártyádé. Esetleg valami szofrveres equalizer veri szét. A homogén hangzáshoz kb lineárisan kéne kinéznie az oszciolloszkóp képének. Nem a legmélyebb hanem a kicsit magasabb basszus hangok szoktak egymásba ''akadni''.
-
keiron
csendes tag
Sziasztok!
Én is beújitottam egy ilyen HT 5.1-re. Lenne egy kérdésem az AC97-es kartyakkal kapcsolatban.. Mért van az h nem ott szól a center/sub ahol kéne és szofrveresen mértnem lehet beleszolni mennyit akarok hallani belőle, mert a hangerőszabályozója ennek a kimenetnek valahogy nem végzi rendesen a dolgát. A legfrissebb driver van fent...
Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gran Turismo
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- Formula-1
- További aktív témák...
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Logitech Momo racing
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest