Keresés

Aktív témák

• PeliScan

addikt

válasz Winston #397 üzenetére

Tény, hogy kicsit búg a mély, még kikapcsolt állapotban is, de nem annyira zavaró. Ha állati nayg csönd van télen, és becsukom az abalkot estére, akkor én le is szoktam kapcsolni, de amúgy nem zavaró szerintem.

Viszont az low-end cuccoknak mindig van vmi hátrányuk, ha nem lenne, mindenki ilyet venne. :) A tesóm Dimarson dvd-léejátszója meg magas frekin serceg, még stand-by állaotban is. Nah, akkor én inkább maradok a mély búgásnál, ami alig-alig hallható. :D

• BaLee

addikt

válasz Winston #101 üzenetére

Nem tudom nálad mekkora az a zaj, de szerintem a Te készülékedbe lesz a gond.
    Ugyanis nálam ha feltekerem a hangerőt a 3/4-edéig akkor lehet hallani (bekapcsolt gép mellett) valami kis zúgást. Kis hangerőn és kikapcsolt állapotban nálam nem lehet hallani semmit. Illetve itt a szobában, ha minden ki van kapcsolva akkor inkább a TV - Video felől jön valami egészen alig hallható kis alapzaj, de a hangszóró felől semmi, pedig mindig áram alatt van.

Még egy kis érdekesség. Sok elektromos készüléknek van egy bizonyos alapzaja, ami nem tűnik fel az embernek, mert hozzászokik a füle. Nos, egyszer áramszünet volt nálunk éjszaka és nem vicc, de felébredtem arra, hogy elment az áram, mert megszűnt az az alapzaj és alig tudtam elaludni, mert totális csend volt és szokatlan volt. Mondom ezt úgy, hogy szinte semmit sem lehet hallani akkor sem ha áram alatt vannak a cuccok. De milyen érdekes, hogy ha ez a szinte nem is hallható alapzaj megszűnik, arra felébred az ember de én pl. ha dörög és villámlik arra szinte soha sem ébredek fel...

• PeliScan

addikt

válasz Winston #101 üzenetére

Az a baj, hogy nekem is zúg egy kicsit, nem bekapcsolva a zavaró, hanem este, amikor lefexem, mert addig nem is hallatszik, de az éj csöndjében... :(

Bár én mindig lekapcsolom a hálozatról, akkor meg csöndes. :)

Szerintem ez ''természetes'' csak nem mindenkinek érzékeny a füle rá.

Megoldás; goto Sziget >>> MetalHammer. :))

Aktív témák

Hirdetés