- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Tény, hogy kicsit búg a mély, még kikapcsolt állapotban is, de nem annyira zavaró. Ha állati nayg csönd van télen, és becsukom az abalkot estére, akkor én le is szoktam kapcsolni, de amúgy nem zavaró szerintem.
Viszont az low-end cuccoknak mindig van vmi hátrányuk, ha nem lenne, mindenki ilyet venne.A tesóm Dimarson dvd-léejátszója meg magas frekin serceg, még stand-by állaotban is. Nah, akkor én inkább maradok a mély búgásnál, ami alig-alig hallható.
-
BaLee
addikt
Nem tudom nálad mekkora az a zaj, de szerintem a Te készülékedbe lesz a gond.
Ugyanis nálam ha feltekerem a hangerőt a 3/4-edéig akkor lehet hallani (bekapcsolt gép mellett) valami kis zúgást. Kis hangerőn és kikapcsolt állapotban nálam nem lehet hallani semmit. Illetve itt a szobában, ha minden ki van kapcsolva akkor inkább a TV - Video felől jön valami egészen alig hallható kis alapzaj, de a hangszóró felől semmi, pedig mindig áram alatt van.
Még egy kis érdekesség. Sok elektromos készüléknek van egy bizonyos alapzaja, ami nem tűnik fel az embernek, mert hozzászokik a füle. Nos, egyszer áramszünet volt nálunk éjszaka és nem vicc, de felébredtem arra, hogy elment az áram, mert megszűnt az az alapzaj és alig tudtam elaludni, mert totális csend volt és szokatlan volt. Mondom ezt úgy, hogy szinte semmit sem lehet hallani akkor sem ha áram alatt vannak a cuccok. De milyen érdekes, hogy ha ez a szinte nem is hallható alapzaj megszűnik, arra felébred az ember de én pl. ha dörög és villámlik arra szinte soha sem ébredek fel... -
PeliScan
addikt
Az a baj, hogy nekem is zúg egy kicsit, nem bekapcsolva a zavaró, hanem este, amikor lefexem, mert addig nem is hallatszik, de az éj csöndjében...
Bár én mindig lekapcsolom a hálozatról, akkor meg csöndes.
Szerintem ez ''természetes'' csak nem mindenkinek érzékeny a füle rá.
Megoldás; goto Sziget >>> MetalHammer.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Ukrajnai háború
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- Path of Exile 2
- Jogász topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Logitech Momo racing
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest