Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
heim
tag
Sziasztok! Múlt héten vettem énis egy Genius 5.1 HT-t. Nagyon szépen szól és tökéletesen sikerült beállítanom a segítségetekkel (végigolvastam az összes hozzászólást és majd mindenre találtam megoldást). Még egy bajom van, a számítógépról tökéletesen megy gyönyörű az AC3, de az asztali DVD, - ami egy Scott 550 DSX, karácsonyra kaptam kb 8000 ft-rendelkezik az összes RCA kimenettel -sub FR/SR/ stb- nem szólaltatja meg a DVD filmeket, csak ha sztereoban csatlakoztatom a Genius-hoz. Természetesen a Genuist a megfelelő DVD csatornára állítottam...
Egyébként minden szuper....
Valaki tudna segíteni? Vagy új DVD a megoldás...esetleg Yamada, azon is van analóg kimenet....
Előre is kösz...
Aktív témák
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Revolut
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 10
- Diablo IV
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
Üzleti előfizetők hirdetései
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest