- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knobber
aktív tag
-
Knobber
aktív tag
válasz
zolikaDB #5700 üzenetére
Nekem van egy 5050V2-m és egy 6000-em is. A 6000 jobban bevált! Az a régebbi, már van vagy három-négy-öt éves szerintem, tán egyszer kellett benne javítani (gari lejárta után romlott el persze ) és az se volt drága pár ezer forint. Míg az 5050V2 már alapból gyári hibásan jött, ha visszalapozol a fórumon a userek nagy része arra panaszkodik, hogy nem kapcsol be. Aztán ha pihenteted egy napot, akkor újra bekapcsol. Lutri... Én ott szívtam meg, hogy nem magyar boltból vettem (interstore), és drága lenne a visszaküldés.
Az 5050V2-nek nincs standby-a! Basszus picit gyengébb mint a 6000, de jó a hangzásvilága nekem tetszik. Nekem egy 20nm körüli szobához bőven elég, otthon meg van kb 30nm körül a 6000-es és oda is elég.
Ui. A sima 5050("V1")-est nem ismerem, ismerősömnek van, és Ő viszont elégedett vele. Ha túl nagy a teljesítménye a 6000-nek neked, akkor próbálkozhatsz kifogni belőle esetleg egy-két darabot.
-
storm4
aktív tag
válasz
zolikaDB #5700 üzenetére
Standbay sajnos nincs.
Igazából még soha nem hajtottam ki nagyon,de úgy vettem észre,hogy 15-20 hangerőn remegett az ágy.
Egy 20nm-es (4x5-ös) szobában van,ahol padlószőnyeg van és minden sarokban szekrény.Szerintem bőven elég.
PC-n zenehallgatáskor foobar kb.10%-on a rendszer hangerő(PC) 100% és a Genius 10-en áll.(Ez így számomra kellemes szobahangerő)
A TV-röl digital-analóg konverterről veszem a jelet (tehát a TV fix hangerőt ad ki az optikáján) olyankor 10-12 között használom a Geniust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest