- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
A kontóakttisztítót már próbáltad? Ha nem, én ezzel indítanék és csak azt tudom neked is írni mint Foo-nak. Én a saját példányomat újonnan vásároltam olyan 2005 környékén és az óta is napi használatban van. Nálam is többször elkezdett már recsegni és/vagy elhalkult egy-egy csatorna, sokszor jól megszívatva magam szétállítottam mindent is ami a hangrendszerrel kapcsolatos, hogy megtaláljam, hogy miért nincs pl. közép, vagy mély, aztán kiderült, hogy elég lett volna a potin fordítani pár mm-t, hogy megjelenjen a hang
Eddig nekem kontóakttisztítóval sikerült elhárítanom ezeket a dolgokat szerencsére. Persze nem állítom, hogy ez nálad is biztosan megold minden problémát, de amennyiben még nem próbáltad, egy kipróbálást mindenképpen megér, 5 perc az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgáskorlátozozz gyermek számára PS4 kormány
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest