- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
quinlan
tag
Már többször is elmondtuk, de elmondom még egyszer: NEM lehet tönkretenni. Nem nyúlsz az elektronikához, a trafóhoz, és a kábelekhez. Egyedül a csatlakozókat szigeteled le műgyantával, és szivaccsal meg vattával betömöd az összes rést, ami szuszogást okozhat. Én ennek tetejében még számos más dolgot is csináltam (lásd fentebb), de ezekkel sem lehet elrontani semmit.
Kép? Minek? Majd ha szétszeded, rájössz hogy mennyire egyértelmű bennt minden -
krila
tag
Bocsássatok meg a késedelemért!
Amint látszik is távol voltam. Kedves szüleim körüli problémák vidékre szólítottak.
Talán rohanó életünk teszi, de sajnos egyre kevesebb türelemmel fordulunk a többiek felé!
Nem állt szándékomban senkiben hiú reményeket kelteni. Csupán fizikai hollétem, akadályozott meg egy komolyabb szösszenet megírásában!
MOST !!!! 20040315- én megígérem nektek, hogy kaptok képeket a hét közepére!
( ez nekem a szerdai nap) plusz még egy részletes vázlatot is, hosszabb lélegzetvételben.
Remélem átmenetileg csillapítottam a tudás iránti ÉGETŐ vágyatokat.
UI: eladdig is köszönöm az érdeklődéseteket.
Maradok tisztelettel:MK
ADDÍG IS HA TUDTOK SEGÍTENI:http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=45610
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Sorozatok
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest