- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bevezetés a wokok világába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- N€T0X|N: SSD cserék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
nethy
csendes tag
Nekem is a középpel és a magassal van gondom. A mélyláda az korrekten meg van csinálva... legalábbis amennyire elvárható. Megkérdezhetem, hogy milyen és mekora keresztmetszetű kábelre cserélted a gyárit?
Én SAL-osat szeretnék beszerezni. Anno a KL-1T és a KLS-1,5T között vaciláltam, mert kb azonos árban vannak. Szerintem a KLS-t fogom választani a nagyobb keresztmetszet miatt.
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
Jó az elrendezés és elvileg a mélyládát bárhova teheted a szobában, mert ugye a mélyhangok nagyon jól terjednek, de pl én is ha kimegyek az előszobai kis folyosóba szét megy az agyam ott olyan mélyhangok vannk. Ha azt írod, hogy 2-3 méterre jobban érvényesül akkor próbáld meg a tvszekrényed jobb oldalára vagy jobbra le mellé tenni hátha bejön és újra remeghet a mellkasod
Ki kell próbálni hol a legjobb
Majd én is csinálok képet nálam hogy van elrendezve. -
frankie!
őstag
Szia!
Először is gratulálok, nemsokára én is megcsinálom! A belső kábelezést milyen átmérőjű vezetékkel csináltad?
Talán az asztal alá lenne jó a mélynyomó, vagy pl. a magnó helyére. De minden tér más akusztikájú, próbálgatni kell!
Az UTP kábelből font hangfalkábelt nem próbálta ki senki? -
-
quinlan
tag
Ha jól látom akkor hangelnyelő vattát használtál a kamra beborítására...
Ez nem a legjobb megoldás, a hangja mindenképp kissebb így, a levegő pedig kevésbé tud benne ''mozogni''
Amit erre a célra szoktak használni: többrétegű gyapjú, tömör kőzeggyapot/üveggyapot, hangfalszivacs.
Kár hogy nem olvastad tovább a fórumot, ott leírtuk hogy a vatta csak tömítési célokat kell hogy szolgáljon. Slussz-passz.
Aktív témák
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rövid előzetesen a Solo Leveling: Arise (PC, Android, iOS)
- Nintendo 3DS és DS topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest