Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
TrollBalint #188 üzenetére
a hang a lemezen keresztül is hallható /logikus, ezért akarom leszigetelni/, szóval ha körbevenném vmi hangelnyelő anyaggal, akkor javíthatnék a helyzeten.
nem visszaverni akarom a hangokat, hanem elnyeletni, esetleg szigetelni /mert ugye hangelnyelés, -szigetelés sem ugyan az/
a venti csak a belső keretben fúj - a keret 2 oldalán van még 2 lap, ezeket kell becsavarozni a házba /majd mutatok egy jobb képet is, h érthetőbb legyen/ és ezen 2 lap közé akarok berakni vmi szőgete/vettát/parafát vagy egyebet. esetleg keret fölé/alá. -
harry
veterán
válasz
TrollBalint #185 üzenetére
nem beborítani akarom, egy CM keretben van, aköré kellene: Bővebben: link
ezért is vagyok bajban a mobil rackkel, azt nemnagyon lehet beborítani. -
harry
veterán
válasz
TrollBalint #183 üzenetére
a cél a hangelnyelés, vagy talán hangszigetelés lenne /nálam/, ennek keresek vmi anyagot, hogy vinyót körbevegyem vele.
-
Jagresz
csendes tag
válasz
TrollBalint #160 üzenetére
Sokkal jobb szerintem. Van ereje a mély hangoknak. Nincs doboz hangja, hanem jóval egészségesebb. Azt a < 1000 Ft-ot, és azt a 1 órát mindenképpen megéri. Én semmi mást nem csináltam vele, nem szelelt, nem sustorgott, csak beleragasztottam a szivacsot, és
Melegedést nem néztem, dehát hátul adja le a hőt, oda meg nem raktam semmit, majd este megnézem mennyire meleg, bár eddig sem néztem, nem tudok mihez viszonyítani.
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint #135 üzenetére
Hohó Bálint lehet marad vatelinem, nem biztos, de ha marad akkor majd felajánlom ha mindenképp tuningolni akarsz, egyébbként ott ahonnan a hangváltot hoztad lehet kapni.
-
aliaslaci
csendes tag
válasz
TrollBalint #135 üzenetére
Sajnos már nincs meg a blokk, de úgy emlékszem,
hogy a vatta ( 2 zsák (1.kép)->de 1 zsák is bőven elegendő lesz)
és a szivacs (aminek a fele is elég volt,de inkább vegyél egészet, nehogy véletlenül elméretezd (2.kép)) került összesen olyan 1500-ba. Ehhez jön még a gyanta (1/4 kg) 900-1000 Ft-ért.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen TV-t vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest