- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
nethy
csendes tag
válasz
frankie! #598 üzenetére
Nekem is szemet szúrt, hogy a kosár és a doboz között nem volt semmi szigetelő. Egy hangfalépítős oldalon dekorgumit használtak ilyen célra. Majd barkácsboltban utána nézek ennek.
Azt hallottam, hogy a doboz mérete meghatározza, hogy milyen mélyre tudjon lemenni. Tehát ha szűkíteném, akkor nem menne le olyan mélyre a szatelit, illetve nem lehet hogy ez a gondod forrása?
Ez az erősítős bütykölés jól hangzik... Tanultam a suliba két évik elektronikát, de azért ilyen szinten nem foglalkoztunk erősítőkkel. Ki fejted nekem kicsit bővebben, hogy mit lehet az erősítővel játszani?
Lehet, hogy nem csak engem érdekel, de azt mondjuk el, hogy ez már nem olyan mint a bélelés... itt egy rossz mozdulat és....
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest