Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
nethy
csendes tag
válasz
frankie! #598 üzenetére
Nekem is szemet szúrt, hogy a kosár és a doboz között nem volt semmi szigetelő. Egy hangfalépítős oldalon dekorgumit használtak ilyen célra. Majd barkácsboltban utána nézek ennek.
Azt hallottam, hogy a doboz mérete meghatározza, hogy milyen mélyre tudjon lemenni. Tehát ha szűkíteném, akkor nem menne le olyan mélyre a szatelit, illetve nem lehet hogy ez a gondod forrása?
Ez az erősítős bütykölés jól hangzik... Tanultam a suliba két évik elektronikát, de azért ilyen szinten nem foglalkoztunk erősítőkkel. Ki fejted nekem kicsit bővebben, hogy mit lehet az erősítővel játszani?
Lehet, hogy nem csak engem érdekel, de azt mondjuk el, hogy ez már nem olyan mint a bélelés... itt egy rossz mozdulat és....
Aktív témák
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest