- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Aktív témák
-
Heavy D
csendes tag
Trafó zúgás megoldása:
Én egy Ozaki B5-öt hajtok már 6 éve. Mióta lecsendesedett a gépem a vízhűtésnek hála, ezért egyre jobban kezdtem kihallani a mélynyomóból áradó trafó zúgást.
Eddig is hallható volt az enyhe búgás, de most egyre jobban kezdett zavarni.
Sikerült hozzáférnem 2db 5mm vastag félkemény gumilapkára, azokat a trafó alá raktam, visszacsavaroztam (ide már hosszabb csavarok kellenek, mint a gyári) és most már nem hallom a trafózúgást, tök hangtalan lett a cucc!
Közel hajolva is csak teljes csendben lehet valamit hallani. A gép előtt ülök, netezek, bekapcsolom a cuccost akkor nem hallani semmi zajt a trafóból.Tisztább hang:
A mélynyomó oldalát, tetejét, hátulját pedig kibéleltük vatelinnal kb 5mm vastagon a tisztább hangzás miatt, bár abba nem veszek észre akkora különbséget. Talán a mélynek lett egy picivel szebb hangja. Ja és nem melegebb, mint szokott lenni.
Készült 3db kép is róla, azokat délután feltöltöm.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest