- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! kipróbáltam ma a kütyüt, a speedshop.hu bemutatótermében, és engem nagyon meggyőzött!!! 2.3.4-es android volt rajta, és a doboza szerin MALI400-as 3d gyorsító... Az távirányított pillanatok alatt meg lehet szokni.. Nagyon tetszik ez a mozgásérzékelős megoldás.. semmi késés pontos oda megy ahová akarom
Az android kicsit lassúcskának tűnik, de egyáltalán nem vészes.. a tesztet flash videóval kezdtem: felmentem az index.hu-ra, és ott megnézem egy casillas potyáját, igaz kiírta hogy a videót nem sikerül lejátszani, de mégis tökéletesen elindította, és ment is.. böngésztem még kicsi, egyszerű és jó kezelni.. írni könnyű a távirányítón! Ezután megnéztem pár HD youtube videót (nem vagyok biztos benne hogy ezek ténylegesen HD anyagok, de) meggyőztek... tűéles kép, normális framerate.. Vittem magammal egy 2 gigás pendrive-ot, amire felpakoltam pár videót.. az első a prohardveres tesztcsomagból a "BDAV_1080p@8Mbps.m2ts" volt, amiben semmi akadozást nem észleltem, szépen folyamatosan futott. A másodikkal a "Xvid_720p@3.7Mbps.avi"-val sem volt semmi probléma. A harmadik videót saját magam csináltam, egy galaxy s-el.. 720P .mp4 kiterjesztés. Ezzel sem volt probléma... Engem meggyőzött.. vettem is.. Már csak egy tv-t kell vennem hozzá 
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Viccrovat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bialetti kézi kávéőrlő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az android kicsit lassúcskának tűnik, de egyáltalán nem vészes.. a tesztet flash videóval kezdtem: felmentem az index.hu-ra, és ott megnézem egy casillas potyáját, igaz kiírta hogy a videót nem sikerül lejátszani, de mégis tökéletesen elindította, és ment is.. böngésztem még kicsi, egyszerű és jó kezelni.. írni könnyű a távirányítón! Ezután megnéztem pár HD youtube videót (nem vagyok biztos benne hogy ezek ténylegesen HD anyagok, de) meggyőztek... tűéles kép, normális framerate.. Vittem magammal egy 2 gigás pendrive-ot, amire felpakoltam pár videót.. az első a prohardveres tesztcsomagból a "BDAV_1080p@8Mbps.m2ts" volt, amiben semmi akadozást nem észleltem, szépen folyamatosan futott. A másodikkal a "Xvid_720p@3.7Mbps.avi"-val sem volt semmi probléma. A harmadik videót saját magam csináltam, egy galaxy s-el.. 720P .mp4 kiterjesztés. Ezzel sem volt probléma... Engem meggyőzött.. vettem is.. Már csak egy tv-t kell vennem hozzá