Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! kipróbáltam ma a kütyüt, a speedshop.hu bemutatótermében, és engem nagyon meggyőzött!!! 2.3.4-es android volt rajta, és a doboza szerin MALI400-as 3d gyorsító... Az távirányított pillanatok alatt meg lehet szokni.. Nagyon tetszik ez a mozgásérzékelős megoldás.. semmi késés pontos oda megy ahová akarom
Az android kicsit lassúcskának tűnik, de egyáltalán nem vészes.. a tesztet flash videóval kezdtem: felmentem az index.hu-ra, és ott megnézem egy casillas potyáját, igaz kiírta hogy a videót nem sikerül lejátszani, de mégis tökéletesen elindította, és ment is.. böngésztem még kicsi, egyszerű és jó kezelni.. írni könnyű a távirányítón! Ezután megnéztem pár HD youtube videót (nem vagyok biztos benne hogy ezek ténylegesen HD anyagok, de) meggyőztek... tűéles kép, normális framerate.. Vittem magammal egy 2 gigás pendrive-ot, amire felpakoltam pár videót.. az első a prohardveres tesztcsomagból a "BDAV_1080p@8Mbps.m2ts" volt, amiben semmi akadozást nem észleltem, szépen folyamatosan futott. A másodikkal a "Xvid_720p@3.7Mbps.avi"-val sem volt semmi probléma. A harmadik videót saját magam csináltam, egy galaxy s-el.. 720P .mp4 kiterjesztés. Ezzel sem volt probléma... Engem meggyőzött.. vettem is.. Már csak egy tv-t kell vennem hozzá 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xbox One 500GB hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az android kicsit lassúcskának tűnik, de egyáltalán nem vészes.. a tesztet flash videóval kezdtem: felmentem az index.hu-ra, és ott megnézem egy casillas potyáját, igaz kiírta hogy a videót nem sikerül lejátszani, de mégis tökéletesen elindította, és ment is.. böngésztem még kicsi, egyszerű és jó kezelni.. írni könnyű a távirányítón! Ezután megnéztem pár HD youtube videót (nem vagyok biztos benne hogy ezek ténylegesen HD anyagok, de) meggyőztek... tűéles kép, normális framerate.. Vittem magammal egy 2 gigás pendrive-ot, amire felpakoltam pár videót.. az első a prohardveres tesztcsomagból a "BDAV_1080p@8Mbps.m2ts" volt, amiben semmi akadozást nem észleltem, szépen folyamatosan futott. A másodikkal a "Xvid_720p@3.7Mbps.avi"-val sem volt semmi probléma. A harmadik videót saját magam csináltam, egy galaxy s-el.. 720P .mp4 kiterjesztés. Ezzel sem volt probléma... Engem meggyőzött.. vettem is.. Már csak egy tv-t kell vennem hozzá