Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Asszem meg fognak ölni a topic témájának eltérítéséért engem

De különben elveszne a topic
Nah...ez a tömörítve dolog azt engedi következtetni,hogy bárhova menthetem egy másik vinyón vagy partíción...amit majd kiírok és akár dvd-ről feltelepítek dos-ban....
Nah...Én az ilyen kicsi dolgoktól érzem jól magam ebbe a s*** világban...
Amikor több tíz órás vesződéseim látszanak eredményesség és hasznossá....
Nah...ha itthon leszek a héten egy hosszabb telepítés rejéig,akkor rögtön meg is csinálom. Igaz nekem kb 50-60 giga lesz,amit menteni kéne,de ha újra kell tenni két-három játékot,akkor az nembaj...
Jah és ha úgy hagynám a partíciókat,ahogy most vannak? Tehát,hogy 20 giga winfos és 45 figa játék,akkor el lehet menteni mind a két partíciót?
Jah és mennyi idő egy ilyen javítás? (mármint visszatöltés) Jah és sokszor kell belenyúlni,vagy ez nem olyan kérdez-felelekes,mint a winfos telepítés?
Köszike
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG OLED TV 55CS6LA
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest