Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Link megkapódott (kösz érte) a topik bezáródott.
-
KrAt
veterán
Bővebben: link Ide tedd fel a kérdésed...
-
Foobar
tag
Hali
A biosban nem szokott erre vonatkozó menüpont lenni, egyszerűen azon múlik a dolog (általában, ha más gond nincs), hogy melyik slotokba rakod a memóriákat. Az alaplap kézikönyvében lehet, hogy írnak erről valamit, ha meg nem, akkor próbálgasd. Ennél az alaplapnál nem tudom konkrétan, hogy melyik slotokba kell. -
aPoLLo
csendes tag
Minap vettem '' Geil 1024MB DDR PC3200 (DDR400) 2x512MB Dual kit '' memóriát, egyébként ABIT IS7 E-2 -tipusú lapom van, és ugyan felismeri, de single channel -en fut.
Legfrisseb BiOS-om van és a szokásos CAS Latency.. stb késleltetéseken kivűl nem találtam a dual channelre vonatkozó menüpontot. Soft menüben is csak a feszt tudom állitani. A 2005-ös sisoft sandra memo benchmarkja 2500 Mb/s -körüli interger/float stream-et mért, ami kb fele annyi, mint a referencia értékek szerinti tényleges dual ramok teljesitménye. Nem igazán vagyok járatos ebben a témában, szóval minden használható tippet köszönettel fogadok!
Aktív témák
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Óvodások homokozója
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Új, bontatlan Kingston Fury Beast 16GB DDR5 5600MHz CL40 RGB XMP White - 2 év bolti gari! -
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest