Hirdetés
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Aktív témák
-
Bordoi
őstag
Itt tedd fel a kérdésedet, vagy használd a keresőt.
-
Gyurmogi
csendes tag
Sziasztok!
A fenti kártyával gyűlt meg a bajom, de nagyon. A következő a történet:
Miután ráébredtem arra, hogy Vistán nem fut minden számomra szükséges program, "downgrade"-eltem XP-re.
Természetesen a notebookom haladó szellemiségű gyártója, nem támogatja a jó öreg XP-t. Se baj! Mindenhez találtam drivert, de a videokártya kifogott rajtam.Próbáltam módosított drivereket több verzióval is - laptopvideo2go, DOX -, találtam egy driver módosítót, ami a 9600GT driver ini fájlját módosítgatja, hogy feltelepüljön, és még az nVidia honlapján is találtam egy beta drivert, ami jó XP-re, de egyik sem működik! Ugyanis:
Amikor belépek az XP-be és megjelenik az asztal akkor történik valami. Hogy mi, azt nem tudom, de még az összes program betöltése előtt, az egész asztal sötétebb árnyalatúra változik. De úgy, hogy még az nVidia beállításoknál a Színkorrekciók menüpontban sem tudom korrigálni. Na ez igen idegesítő, ugyanis a vörös szín iszonyat túlteng, és így fényképeket retusálni lehetetlen! Meg egy képem sem úgy néz ki, ahogy kellene. Komolyan mondom, hogy driver nélkül szebb minden kép. Egy szín sem stimmel, mivel a kék sem kék teljesen, inkább enyhén a lila felé hajlik. Minden elég kontrasztos. Ez a színhiba a játékoknál is jelentkezik természetesen. Vistán ilyen probléma nem volt, ott szépen megjelent minden.
Szerintetek mi lehet a megoldás erre a problémára? Van valaki aki beüzemelt már ilyen kártyát, és hibátlanul működik neki? Honnan szerezett drivert, ha igen?
Köszönöm a segítségeteket!
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Interactive Brokers társalgó
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest