Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tector6
újonc
válasz
Tector6
üzenetére
kicsit utána olvastam a postának. tegnap előtt nyilatkozták, szó sincs ilyenről, hogy ők nem visznek ki levelet, csomagot, mert el vannak úszva, ez aljas rágalom. ezt egy indexes cikkben tegnap meg is cáfolták.
A párom tegnap elkapta a postás lányt, mert évfolyam társa volt a suliban, és kérdezte tőle, hogy csütörtökön miért értesítőt dobott csak be egy hivatalos levél helyett. Azt mondta: azért mert nem bajlódhatnak a levelekkel, az utalványokat kell először kiszórni és gyorsan vissza a postára, mert ezer a dolog.... Ezért ül már másfél napja a csomagom a postánál valahol. Fel vannak készülve, mint a közterület fenttartók a hóra... -
Gaborz1
senior tag
válasz
Tector6
üzenetére
Szerencsésnek érezheted magad, az én november 24-ei rendelésem így áll:
Destination Country
2017-12-02 09:00 Item sent abroad
2017-12-02 07:40 Item sent abroad
2017-12-02 06:00 Item in office of exchange
2017-11-30 17:22 Item accepted by postal operatorOrigin Country
2017-12-02 06:40 Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking )
2017-12-02 05:00 Feucht, Germany, The shipment has been processed in the destination parcel center
2017-12-02 03:09 Feucht, Germany, The shipment has been processed in the parcel center
2017-11-30 16:22 Saulheim, Germany, The shipment has been processed in the parcel center of origin
2017-11-27 20:00 The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronicallyRemélem karácsonyig ideér a Maze Alpha.
-
Tector6
újonc
válasz
Tector6
üzenetére
Valami káosz biztos van náluk, mert tegnap érdeklődtem itt nálatok, hogy van e valami aggódni valóm, mert vasárnap óta processing állásban van a rendelésem. kiváncsiságból ránéztem az imént, ma délután 4 kor magyar idő szerint!!! kaptam egy mailt amiben küldték a csomagszámot. És láss csodát reggel óta itthon van a csomagom, amit szerdán délben feladtak.
Date/Time City Status
Fri, 08.12.17 07:58 Hungary The shipment has arrived in the destination country
Thu, 07.12.17 06:32 Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking)
Wed, 06.12.17 23:33 Feucht, Germany The shipment has been processed in the destination parcel center
Wed, 06.12.17 13:16 Neumark, Germany The shipment has been processed in the parcel center of origin
Mon, 04.12.17 21:00 -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronicallyNem kapkodták el....

Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Vicces képek
- RAID
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest