Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Téma összefoglaló:

Új hozzászólás Aktív témák
- 

DJ Diablo
tag
Szerintem ha rájuk írsz neked is ezt írják majd:
Sorry for replying late.Thank you very much for your recent message.
Unfortunately, this order is not ready yet. The item your ordered is a hot sale and there have been significant supply issues with the manufacturer.We are as disappointed as you and feel let down by the manufacturer. We wish to apologize unreservedly for this situation.
Regarding item(s), we expect to receive the goods in 7 to 15 days.We have 3 options to offer:
1. We kindly ask you to wait. Once we received the stock from the vendor,we will ship your package immediately.
2. Change the item,please browse our website to find a similar item and send us the link(url) of the item you would like instead by replying to this message.
3. Cancel the item and we will refund you on your wallet for future purchase.
We will do our best to help you and we wish to take this opportunity to apologize to you for any inconvenience caused.
Thank you so much for your kind understanding and patience.
Best regards
Gearbest Customer ServiceTermészetesen csípőből nem ajánlják fel a PayPal-ra visszautalást. Most megtaláltam a terméket máshol, előbb rákérdezek van e, aztán meglátom mit lépnek. Eddig nem volt velük semmi para.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - iPhone topik
 - Path of Exile (ARPG)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Háztartási gépek
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest