Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• csuzda

aktív tag

válasz wierra #18757 üzenetére

Az ország legszennyezettebb városában élek (Putnok), tőlem nyugatra 2km-re van egy téglagyár, az onnan jövő por itt száll le. Ezen kívül szegény város, az embereknek nincs pénze fára, így szénnel, gumival, használt pelenkával, műanyag flakonnal fűtenek. Ennek köszönhetően állandó szmog van a Sajó-völgyében. Délután 2-3 óráig tűrhető, onnantól megbolondulsz olyan szmog van.

Januárban az utcámat nem tudtam elhagyni (100m) és majd kiköptem a tüdőmet olyan rosszul voltam. Tavasszal, a fűtési szezon végén, szakadó esőben lazán lefutottam 2km-t és semmi bajom nem volt.

Ezért fogok venni egy légtisztítót, mert ha beüt megint egy hasonló kemény tél, akkor nem fogok tudni mit kezdeni magammal. Ha jól emlékszem a legnagyobb érték amit láttam, az az egészségügyi határérték több mint ötszöröse volt.

Gondolkozok, hogy a Xiaomi Air Purifier tudna-e segíteni a szobámat tisztán tartani. Remélem igen, de azt is legkésőbb szeptember végéig meg kell rendelnem.

Új hozzászólás Aktív témák