Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Arra kíváncsiak mi a dolgozatodban a saját rész, mi az amit te találtál ki, te javasoltál, értékelésed stb.
Én érdekességnek betettem egy diát az elejére, hogy ne legyen valami száraz az egész alig, hogy felvillant már mondták is hogy ugorjunk...
Pontosan úgy ahogy leírtad, elméleti rész kihagy csak a megvalósítás érdekli őket mit miért és miért pont úgy.
(#2130) adalbert1: mind műszaki infósok voltunk MI tételsorból. Pont az ilyen programozás ill. sql tételek voltak húzósak mert mindhez kértek programkódot. Ha olyat húzok én is elhasalok!
-
BaLee
addikt
Az a legcélszerűbb ha olyan programot használsz amikben ezek benne vannak. Ilyen pl. a Smartdraw vagy az MS Visio. Előbbibe talán több féle van. De azt is megcsinálhatod ugyanezekkel a programokkal ha valamihez nem találsz letöltesz netről egy képet és azt is bele lehet tenni.
Én a hálózatos ábráimat Smartdraw-al csináltam a diplomamunkámba.
Amit ma sikeresen megvédtem így lezárult ami tovább tartott, mint az általános iskola meg a középsuli együttvéve.

Na jó csak időben, már 2009ben végeztem csak mostanáig nem írtam diplomamunkát.
-
adalbert1
veterán
Amit a végén írtál, azokat most tudtommal nem kell leadni (legalábbis én nem adtam le, és elfogadták a tervet) - én írtam kb. fél oldalt arról a problémáról, amit körüljárok, illetve tartalomjegyzéket, és kitöltöttem a megfelelő mezőket. Nekem belső konzulensem van, így semmit nem adtam le róla (csak beírtam a nevét, meg hogy a GDF a munkahelye
), de ha neked külső lesz, akkor szerintem le kell adnod a kért papírjait is. -
adalbert1
veterán
Szia,
a záróvizsga csoport oldalát ILIAS reg nélkül is meg lehet nézni, itt az egységes tájékoztatóban megtalálod, hogy mik a terv követelményei, és a tervhez is találsz letölthető űrlapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Horgász topik
- World of Warships
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest