Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Tibisz
aktív tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
''Nagyon sok, talan 100nal is tobb olyan netes ismerosom van, akik barmilyen halozatot el tudnanak latni, barmifele informatikai vegezettseg nelkul.Sot, azt is biztosan allithatom, hogy informatikai vegzettseg nelkul, 5* jobban ertik a dolgukat, mint barmelyik diplomas rendszergazda ''
El tudnának, itt van a hangsúly! Tudod én is szülhetnék gyereket, ha Hölgy lennék! :U :D
A vita nem az én pályafutásomról szól, hanem arról, hogy nem Vagy képes elfogadni a kész tényket, és mindenkivel vitatkozol minden tapasztalat, illetve tudás nélkül! Mondjuk a kamaszkor a legjobb, mert ilyenkor mindenre az első válasz: nem! :DDD
A 93. hozzászólásomban volt pár kérdés, de hiába hívtam fel a figyelmedet, Te nem válaszoltál! Látom minsdig úgy tereled a témát, hogy ne kelljen válaszoln ia kínos kérdésekre! Nos velem rosszul jártál, ugyanis képes vagyok egyszerre több szálon is futni! :B
Tehát a kérdések amikre, még nem válaszoltál:
Tudod mennyi Magyarországon a minimálbér?
Tudod mennyi külföldön?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest