Új hozzászólás Aktív témák
-
biglion-lord
tag
Üdv!
A GARMIN oldalon azt írta PC-n keresztül is lehet és a könyvében is olvastam valahol, de nem sikerült. A leírások mindig a GERMIN oldalra utasítanak, hogy majd ott megkapom a további utasításokban és a szerint járjak el, de semmi. Ezért USB-n próbálom és kevés sikerrel, most sikerült odáig eljutnom, hogy ezt írja ki.---> Az USB háttértároló eszközön található térképfrisítés nem kompatibilis az eszközzel.
Helyezze be a megfelelő USB háttértároló eszközt és próbálja újra. <-----
Sajnos az oldal jelenleg nem elérhető ahol letöltöttem a most kiadott friss (Garmin CN Europe Full NT 2013.40 Unlocked IMG Map) és raktam föl USB-re amint elérhető linkelem. A készüléket újonnan vettem külföldön, de van magyar leírás hozzá + fúl magyar menü és a menüben is ad némi útmutatót, de az nagyon kevés. Az lehetséges, hogy másfajta lenne a térkép, de hogy ha GERMIN rendszer 1 fajtát használ NAVTEQ-t vagy nem? Vagy ha igen hogy tudom kicserélni? Valahogy meg kell oldanom, csak nem tudom hogy, mi lehet az amit nem csinálok jól? Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez, alkalmazásokkal és térképlicencekkel kapcsolatban is!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest