Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Szinte ugyanez a topiccím. [link]
Ezt zárom. -
Dare2Live
félisten
oktoberben vettem egy MSI6600GTt Sulinetben a Pécsi FEFOban. Miután megvettem eltelt 1hét(3napos csere ugrott) mire beszereztem a gépem többi összetevőjét, összeraktam a gépet és ekkor ért a hidegzuhany, hogy a vga kártya nemműködik. Mivel teljesen tuti volt, hogy a VGA a rossz visszavittem FFEFOba ahol kiprobálták és konstatálták, hogy tényleg rossz és gariztatás lesz. Na ennek már lassan 1.5 hónapja és amikor hetente/2hetente bemegyek mindig szétrakják a kezüket, hogy BPről még nemküldték a kártyát és sorry. 3hete kaptam egy cserekártyát egy x300at ami jó filmnézésre de másra nemigen énmeg azért vettem egy 6600GTt mert játszani szeretnék.
Azlenne a kérdésem mitkéne tennem azért, hogy megkapjam a kártyám, igaziból semmi bajom nincs a FEFOsokkal nagyon kedvesek meg elmagyarázzák, hogy nemtehetnek róla mert BPs nagyker ülrajta csakhát ez rajtam semennyire se segít, meg valahogy az az érzésem kezd lenni, hogyha nemcsapok az asztalra akkor még februárban is uez lesz....
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest