- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
NIncs rá garancia, mivel az elállással érintett termékek újak, használatba nem vettek. Ha tehát új terméket vásárolsz, akkor abba beleértendő az elállással érintett termék is, amit visszaküldtek (feltéve, hogy használatba nem vették). Ha használatba vették (pl. megjelentek rajta a karcok), akkor már joggal von le az eladó, de ha levont, akkor már újként nem értékesítheti a terméket. Na ez utóbbiakra nincs semmilyen garancia. Én is vettem a Telekomtól 150e Ft-os 5G routert, amiben Digi APN volt beállítva és horvátországi roaming üdvözlő sms volt benne. Mai napig megelégedéssel használom, mert a cuccra tényleg vigyáztak, újszerű volt és jó áron kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest