Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
snemeth
üzenetére
Én is már néhány programnál megfigyeltem, hogy felébreszti vagy ébren tartja. Az egyik ilyen volt az msi venti vezérlő programja. Gondolom a folyamatos hőmérséklet monitorozás okozhatott gondot. Pont emiatt build-eltem egy konzolos programot és azzal állítom be a kívánt értékeket os induláskor. Hwinfo-ban van "wake disabled gpu's" checkbox, annak nem szabad bejelölve lennie. Amúgy még életemben nem használtam más módon csak sensor módban. Én nem egyesével állítgattam be amit te. Már azért sem, mert a programjaim fele nem telepítős, nincsenek a startmenüben vagy mi a francnak hívják. Vagy nem ott kell keresni ezt a menüpontot? Én az nvidia cc-n állítottam alapértelmezettnek az intel-t.
Mivel egyelőre nem játszom a géppel (gyakorlatilag tök felesleges volt gamer lapost vennem) bios-ban ideiglenesen letiltottam a dvga-t, de jobb lenne valami kényelmesebb megoldás. Illetve külső monitor/projector esetén engedélyeznem kell, mert a portok az nvidia-hoz vannak kötve.
Linux-on ennyiből kényelmes volt (fejlesztéshez ezt használom), mert ott beállítom az nvidia pulton, hogy "nvidia-prime intel" és meg se szagolja ilyenkor a dvga-t.Update:
Ha jól nézem a script-et, ez sem blokkol igazából, hanem végtelen ciklusban ellenörzi, hogy van e külső monitor. Ha nincs akkor csinálja a disable/enable dolgot, amit említettél. Szóval nem igazán arra van, amire nekem kell. -
válasz
snemeth
üzenetére
Ok, majd írok. Bár amilyen amd proci hiány van ez is kétséges. Ha október közepére átraknak 7-10 nap helyett akkor lehet hogy lemondom. És nem vagyok átlagos szerintem ebben a topicban mert a színes dolgok laptopban taszítanak, és inkább legyen egy kicsit csendesebb mint egy kicsit erősebb (volt egy pár workstationom ebből az okból, és több lesz vele az office munka mint a játék). Ha bejön ezzel sokat spórolok egy workstationhoz képest (precision fórumban hívta fel rá valaki a figyelmem, pár éve amikor ilyet néztem még nem volt pl. magyar billentyűzettel).
-
gago1975
őstag
válasz
snemeth
üzenetére
Szia.
Hát hamár AMD-s gép (a hátam közepére nem kívánnám) én hamarabb vennék Apex 15-öt mint Core 15-öt.XMG Core 15:
-AMD Ryzen 7 4800H8 cores/16 threads | 2.9 - 4.2 GHz | 8 MB cache | 45 watts
-NVIDIA GeForce RTX 2060 Refresh | 6 GB GDDR6 Get Death Stranding with every NVIDIA GeForce RTX.
-2x8 GB (16 GB) DDR4-3200 Crucial
-500 GB M.2 Samsung 970 EVO | PCIe 3.0 x4 | NVMe
-Rivet Networks Killer Wi-Fi 6 AX1650x | Bluetooth 5.0
-36 months premium warranty | pickup & return Quick repair within the first 18 months
XMG CORE 15 (AMD)
Availability In stock
€1,508.96
incl. tax and excl. shippingXMG Apex 15
-AMD Ryzen 7 3700X8 cores/16 threads | 3.6 – 4.4 GHz | 32 MB cache | 65 watts
-NVIDIA GeForce RTX 2060 Refresh | 6 GB GDDR6 Get Death Stranding with every NVIDIA GeForce RTX.
-2x8 GB (16 GB) DDR4-3200 Crucial
-500 GB M.2 Samsung 970 EVO | PCIe 3.0 x4 | NVMe
-Rivet Networks Killer Wi-Fi 6 AX1650x | Bluetooth 5.0
-36 months premium warranty | pickup & return Quick repair within the first 18 months
XMG APEX 15
Availability In stock
€1,798.49
incl. tax and excl. shippingIgaz közel +300€ többlet költség, nehezebb is, de lényegesen jobb is a hűtése.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Óra topik
- Battlefield 6
- Projektor topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
5 perc 3,8ghz 16 szál

Muerte