Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
zolipapa74
üzenetére
Jó játékot a remek géppel!

-
Dhampir
félisten
válasz
zolipapa74
üzenetére
Hogy a csudába lehet, hogy a határon túl mindenütt kapható ez a laptop - habár én most a "kis testvérre", a 15ACH6H-ra gondolok főleg -, csak idehaza nem a megbízható régi nagy boltokban?

Ráadásul létezik egy teljes AMD konfigurációjú verziója, a 15ACH6A is, amelyben AMD Radeon RX 6600M található.
-
Speedy007
addikt
válasz
zolipapa74
üzenetére
Picit rosszul tudod, két féle képpen lehet vásárolni a szomszédban forintban és a helyifizető eszközzel. Mikor én a lenovo-shop.sk-nál vettem az RTX 3060-s Legion 5-t felkínáltí hogy FT-ban vagy €-ban akarsz fizetni az előbbi esetben 20-30.000-t vágot még rá +-ba a vétel áron felül.€ esetén értelem szerűen annyiért veszed meg amennyiért hirdették. Ha jól emlékszem az Alzánál mikor vettem a Legion =-t ott már csak €-t engedet csak használni.
Itthon szerintem kéz alól annyira nem éri meg sokan nyerészkedésből adják tovább tisztelet a kivételnek de nem rossz alternatíva hanem akarsz még egy vagyont rá locsolni azért mert magyar nyelvű karakterekkel van ellátva a gép.. -
echterion
nagyúr
válasz
zolipapa74
üzenetére
A váltást ingyenes Revolut-tal középárfolyamra tudod rakni, azzal sokat lehet spórolni kinti vásárlásoknál.
-
Speedy007
addikt
válasz
zolipapa74
üzenetére
egyezik a magyarral csak a karakterek más 3 opció van egyik filléres pár száz forinttól max 3-4.000-ig vehetsz rá matricákat vagy megkeresed malák fórum társt aki Érden rá gravírozza a magyar hiányzó ékezetek vagy a harmadik ami idő igényesebb újra festik magyar karakterekkel.. Egyesek szerint ezzel ugrik a garancia is én meg kötve hiszem mert csak a sapkákat szedik le és festik át így a garancia matrica a gépben nem sérül.. Asztali gépek esetén sem ugrik a garancia a mechanikus billentyűzeteket esetén ha a kupakokat vagy a sapkákat egyedivé szabod
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
zolipapa74
üzenetére
[link] Billánál van alzabox 0-24. bár egomból is közelebb van, 1-2 ezerből megfordulsz taxival is.
-
kretenallat
senior tag
válasz
zolipapa74
üzenetére
Mennyire van toled a szlovak hatar?
mert kb ennyiert az ottani alzan mar 3060al szerelt peldanyokat is lehet kapni a 17 colosbol. Lasd: [link] es amennyire tudom, az kb eg es fold a 3050hez kepest. (Szlovak bill kiosztassal, bar van elvileg nem szlovak is vmivel dragabban.)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Muerte