- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
Bedepi #55429 üzenetére
Én meg azt gondolom (főleg mert mint írta a driver feltételnél, semmi használat miatt) ez a hibeüzi sosem szoftveres eredetű(sokat olvastam utána ezzel kapcsolatban) pl milyen sorrendben tegyél fel valamit, hanem mindig tiszta hardveres gond, amit az ő esetében nehezen lehet orvosolni, ha eddig nem volt ilyen. Ott valami az alaplapon meggyengült. Talán KH tudna valamit azon kicserélni, ki tudja.....vagy szerviz.
Persze mekkora átverés mikor még szoftvert is reklámoznak erre a hibeüzenetre, hogy majd az megjavítja, eltünteti a hibát, csak hogy megvedd a szarját, aztán pénzvisszafizetés semmi mikor kiderül csak egy vacak tucat win optimalizáló.
-
gago1975
őstag
válasz
Bedepi #55429 üzenetére
Szia.
Nem hiszem, hogy az Experience zavarna be, én inkább a windows-ra gyanakszok, illetve a GPU-ra. Nekem mind a két gépen fent van az Experience és a G751JT-en is és a Helios 700-on is tökéletes.
Bár az se értem, hogy miért, miként ment tönkre nála a GPU.
Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy valamit rosszul csinált, állította le játék közben a gépet. KillHates mesternek füstölt el így az AW Area 51m nél az RTX2080.
#44874 #44880 #44883 #44885 De akkor se így omlott össze az egész, tudta használni IGPU val még a gépet.
Majd a szervízben megmondják neki, hogy mi lehet a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest