Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: 2025, zárás
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
válasz
Gergello
üzenetére
Figyelj Gergelo.
Senki nem írta neki, hogy szart vett. Én egész egyszerűen azt írtam le, hogy amit hírdet az Asus a kijelzőnél, miszerint sRGB100% 75% Adobe RGB, aznem igaz, illetve feltételes módban higyjük el. De ettől nem rossz, vagy a te szavaidat használva szar, hanem azt, hogy nem valós, ez megint átverés az Asus részéről, de ezt már megszoktuk, csak szörnyű, hogy milyen parasztvakításokkal rukkolnak elő újra és újra.Említettem neki azt is, hogy a gépe szerintem nincs megkenve TGC-vel, mert elég szomorú lenne, hogy TGC mellett "Játék alatt egy i7-10750H+2070s cpu 85-87°C max.gpu 79°C max".
Ez ne is haragudj de nem fejlődés, ez nem előrre lépés, hanem a nem megfelelő hőfokokon, a nem jól kialakított hűtésen a TGC-vel próbálnak javítani, próbálnak használhatóbb hőfokokat produkálni.
Ezeket a hőfokokat egyébbként tudta, tudja a régebbi G731-es 2070-is TGC-vel.Ez azért elég szomorú, hogy valahol becsapják a USER-t, hetet-havat összehordanak, és jót röhögnek a marketingesek.
Én a helyében, leellenőrizném, hogy valóban TGC van rajta.Neked is kihangsúlyozom, hogy én ezzel nem őt bántom, semmi ilyen szándék nem volt mögötte.
Lobogtathatja az Asus, hogy 83 lapátos venti, meg "A FOLYÉKONY FÉM FELTURBÓZZA A HŰTÉST", de mint ahogy leírtam nehogy már a TGC turbózza fel a hűtést?
A Folyékony fém max a jobb hőátadást, a proci és a hűtés közötti felületi egyenletlenségek optimalizálására szolgálnak, de a hűtést nem az turbózza fel.Alapnak a 83 lapátos venti egy jó út lenne, de kevés ez még így, hűtés turbózásnak kellett volna még hozzá egy jól hozzá illő VC (Vapor Chamber) hőkamrás hűtés, vagy kicsit több és jobban átgondolt, jobban elhelyezett hőcső, ráadásul nem is a radiátorban van a hőcső, csak rajta (a vga-nál is sajnos), tehát azért ki lehetett volna hozni bőven jobb hűtést hozzá.
Kétes szart meg 900K-ért senki nem linkelt, én sem, sőt, inkább felhívpm a buktatókra a figyelmet a link mellé. Bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Muerte