- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gago1975 #51365 üzenetére
Teljesen normálisak, de érezhetően túl vannak terhelve, ki is van az oldalukra írva hogy sorry lassabbak vagyunk a szokásosnál. Szóval szerintem jönne egy új gép pár hét alatt ami vagy jó vagy nem. Külön én gépem nem tesztelnék szerintem. Most várok inkább egy kicsit, legyen inkább még egy kis tapasztalat ezekkel a gépekkel (szerintem az egyik első volt az enyém, a ryzen 7-es változattal készülő gyakorlatilag ugyanilyen 17-es amd-s gépekre minimum október elejéig várni kell). Plusz ugye bevallottan van control center szoftver problémájuk, terhelés nélkül is elég random elindul/megáll a venti. Szóval ha kijön az új szoftver, és addig nem lesz mástól ilyen probléma akkor lehet hogy rendelek egyet újra karácsony környékén (ha addig nem találok valami jobbat). Maga a gép a szolid kinézetével nagyon tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX139
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest