- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz gago1975 #51365 üzenetére
Teljesen normálisak, de érezhetően túl vannak terhelve, ki is van az oldalukra írva hogy sorry lassabbak vagyunk a szokásosnál. Szóval szerintem jönne egy új gép pár hét alatt ami vagy jó vagy nem. Külön én gépem nem tesztelnék szerintem. Most várok inkább egy kicsit, legyen inkább még egy kis tapasztalat ezekkel a gépekkel (szerintem az egyik első volt az enyém, a ryzen 7-es változattal készülő gyakorlatilag ugyanilyen 17-es amd-s gépekre minimum október elejéig várni kell). Plusz ugye bevallottan van control center szoftver problémájuk, terhelés nélkül is elég random elindul/megáll a venti. Szóval ha kijön az új szoftver, és addig nem lesz mástól ilyen probléma akkor lehet hogy rendelek egyet újra karácsony környékén (ha addig nem találok valami jobbat). Maga a gép a szolid kinézetével nagyon tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield V
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo LOQ (15IRX9) - I5-13450HX, 32GB DDR5 RAM, NVIDIA RTX 4060 8gb, 1TB NVMe SSD, 2 év GARANCIA
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17,3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- MacBook Pro M2 8GB RAM 512SSD garanciális számlával
- Dell G15 5515 Ryzen Edition -15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7 5800H - 32GB - 1TB SSD -Win11 -RTX 3050 Ti