Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• PedroPascal

őstag

válasz Lalikiraly #112926 üzenetére

A Gamer laptop esetén soha nem lesz opció csak USB C töltés. Ez, mint korábban mondtam nem erre való. Mobil eszközök, ami tudja is a 200W, ez nagyon ritka, ott is a teljes töltési idő max 20%-át teszi ki a közel maximális töltési sebesség. Nem tudná elviselni a töltőfej, kábel és a csatlakozó sem tartósan. Ezért is alkalmazzák csak ultrabook-nál. Nekem van kettő ilyen Asus, 65W USB C és így is elég vaskos a kábel és csatlakozó is. Van Belkin 240W (48V, 5A) USB C kábelem és az Asus gyári 65W töltő kábele vastagabb pedig az max 3,25A-t tud leadni. Fogadd el, hogy gamer környezetben nem lehet csak USB C töltés. Sok gépben van ilyen opció, de ilyenkor nem teljes értékű a gép. Én a ROG gépemmel bohóckodtam ezzel néha, 100W-ra képes USB C-n és 140W töltő mellett is alig töltött használat közben, mivel a gépet nem csak tölteni kell, hanem etetni használat közben. Ez vész megoldásnak jó, esetleg kikapcsoltan tölteni egy gamer laptopot.

Új hozzászólás Aktív témák