Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Volband

tag

válasz Semin #108675 üzenetére

Bocsánat, az AHP-s amd proci valóban nem gyengébb, én szerintem megragadtam a 7535HS-nél (TUF), amiket verték az intelesek, de ezt már nem.

Én konkrétan telefonon kérdeztem rá erre a levélre, és csak pislogott a manus, hogy ő ilyenről nem hallott. Inkább hiszek neki, főleg, mivel ingyen kiküldtek egy erősebb tápot, amihez csak annyit kértek, hogy futtassak le egy ellenőrzést, hogy nem-e hibás maga az akksi. Arról nem is kértek bizonyítékot, hogy tényleg fogy az akksi töltés alatt. (Más kérdés, hogy elég bénák voltak a részek küldésében, de végig elismerték, hogy ők ügyetlenkedtek, és végül csak összelegózták a megfelelő töltő és kábel kombót, a rosszakat meg vissza se kérték).

A 4070-es pedig kerek perec nem éri meg a jelenlegi (magyar) piaci árain. 400 alatt kapsz már stabil 4060-as gépet, de induljunk ki 400-ról. Még az MSI-s hulladékok is 40%-kal drágábbak, egy normálisabb gép meg már 50-60% között van legalább. Az szerintem redundáns információ, hogy ha valaki egy giga-deal keretében bármit is meg tud venni, hiszen az természetesen megéri. 600+-ért nem ér annyit, de ettől még ha valakinek mondjuk 700 a keret, és nem érdekli, hogy nem "optimális" vásárlás (mert pl. ő azt a pénzt gépre akarja költeni, nem akar belőle semmi esetre félretenni), akkor természetesen vegye azt, de ez egy elég szűk vásárlói réteg.

• kory24

őstag

válasz Semin #108675 üzenetére

Konkrét levélben válaszolta a Lenovo, hogy ha SSD vagy RAM bővítés miatt megbontja a gépet ugrott a gari. Ez azért nem kis negatívum.

Nem a Lenovo válaszolta ezt, hanem a 4iG szervíz, aki átvette hazánkban a Lenovo termékek garanciális szervizelését.

Egy képet tett be KH, amin a Lenovó hivatalos fórumon még azt válaszolták engedélyezett a csere (3éve).

Új hozzászólás Aktív témák