- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frozen #108366 üzenetére
Én MXM 3080 (16GB) kártyát vettem a Prema BIOS verziós zTecpc X170 gépembe és a BIOS is át lett írva, mert a 3080 a KM-G modellhez lett gyártva/tervezve és nem az SM-G X170 modellhez. BIOS modify előtt voltak is kompatibilitási gondok, most teljes mértékben használható, az éppen megjelenő újabb és újabb driverrel is! Ez így ritka és nagyon jó nekem.
Vizes hűtés csak az i9-10900KF procira kell, mert bár volt szaki (Pioneer) által (delid/relid) végezve rajta, ettől függetlenül azért forrófejű de a vizes blokk van felszerelve (de nincs bekötve, használva), én vettem egy KM-G gyári full heatsinket (ventikkel mindennel) hozzá ami az RTX 30xx MXM kártyákhoz való és pasztát sem használok (csak KryoSheet), pár csavar és pár perc múlva ki is van cserélve! SM-G és KM-G hűtők fel lettek polirozva.☝️🤭😆
Azt kell mondanom, hogy ez a "Clevo" projekt hatalmas pénzt emészt fel folyamatosan...nem kis pénzről van itt szó!
Aki az ellenkezőjét állítja az hazudik!☝️☺️🤣Asszony már kezd besokkalni, hogy mennyi casht elba*ok már erre a laptopra...!
Kezdem megérteni! ☝️Most belevágtam ebbe az MXM to PCIe 3.0 x16 adapter dologba ami megint nem olcsó és a kártya/adapter 80k+ (nekem megvolt 60-ba) és vettem spéci tartó/állványt is (VGA adapter "4 csavaros rögzítés", tápegység, VGA ami a PCIe 3.0 x16 csatiba megy) és kell full moduláris tápegység meg VGA ami megint nem olcsó.... Vettem taszt céljából egy pár ezer forintos VGA kártyát és majd veszek egy 1000W komoly tápot és fogok csinálni egy tesztet!
Van ilyen tartóm is, de ez nem is kell! 😆Aztán ha már kevés lesz az RTX 3080 16GB kártya, akkor beszerzek egy akkori (vagy az előtti szériás) közép/felső kategóriás VGA kártyát! Ez a tervem!
Amúgy most a 3080 is bőven sok!☝️😋
Nem nagyon játszom semmivel, GTA 6 amit várok, jelenleg az ülés is megterhelő! Fekve tudok lenni, műtétre várok és utána felépülés, de m.k oldali csípő protézissel... Hivatalosan a testsulyom 10%-t emelhetem/cipelhetem 2 oldalra egyenletesen elosztva a súlyt...Összességében egyetértek veled, mert hatalmas összegeket lehet elégetni erre, de nekem is ez hobbi is, meg már motor/autó sem jöhet szóba, lejárt rég a jogsim és egészségügyi okokból nem is hosszabbítják többet... tehát marad a laptop, bár asszony autójat is spécizhetném, de azt inkább rá hagyom!
-
válasz
Frozen #108366 üzenetére
Milyen szenvedés? Évekre megvagyok, több mint 1 éve nem költöttem semmit a vasra, kivéve volt egy utazás KillHates barátomhoz,
megjegyzem nem volt egy nagy kiadás, az is jó rég volt. Minden ki van építve. Csak olvasom a topikot és nézem te és a többiek hogyan boldogultok, jövőre is ez lesz. Ha költök még erre a jövőben az bizony kőkemény hobby lesz, mert semmi nem igazolja hogy kellene. Már nem az van mint sok évvel ezelőtt, mikor számolatlanul szórtam erre a pénzem. Tanultam belőle.Persze a legújabb proci nélkül már nincs élet és még vedd meg hozzá ami ahhoz kell, alaplapot, memóriát. Nem kell bedőlni mindennek amit meg akarnak veled etetni, mert nincs rá szükséged. Részemről befejeztem.
Egy hasonlattal élve, van két gyümölcs, az egyiket megehetem, azt fogom amelyik elnyerte a tetszésemet, szeretem és megkívánom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest