- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
válasz
#65537792 #97479 üzenetére
Ó, ez kemény, tényleg nagyon sajnálom. Engem egyszer egy itteni "alapember" panaszolt be. Az sem esett jól, de mikor az adminon rákérdeztem, miért törölte ki csomó hozzászólásomat, nem volt benne semmi sértő, sem bàrmi más, gyakorlatilag az jött ki, hogy le vagyok tojva, így jártam.
Aztán később mègegyszer megtörtènt, kb. ugyanez, màssal. Akkor jöttem rá, hogy itt sajnos kicsit szimpátia/random alapon megy a bünti. Sajnos ez van. Sajnos azóta nem is tudom olyan komolyan venni az egész prohardver fórumozást.
Lehet ezért is most büntit kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Ukrajnai háború
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- ZIDOO médialejátszók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- További aktív témák...
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Fotó állvány eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest