Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#19233) #86952448


#86952448
törölt tag

Üdv!

Rövid beszámoló azoknak, akit érdekel, milyen az új 7577.

A billentyű valóban szar, Nem is igazán billentyű, inkább átmenet a lótrágya és a békanyál között. Érdekes módon mégsem gépelek sokat mellé, talán kevesebbet hibázok vele, mint eddig bármi mással. Lehet, hogy csak szokás kérdése. Nincs a lenyomásnak útja. Csak hangja. Az elrendezés nem rossz, szimpatikusan világítanak a betűk is, fehéren. A numpad tragikusan szar, a telefonomon nagyobb a tárcsázó. A nyílgombokat ovisoknak tervezték.

A kijelző valóban szar, a megszokott fekete hátterem le fogom cserélni, amennyiben megtartom a gépet, bár ez nem valószínű. A képernyő felső szélén bevilágít a fény (biztos van erre szakkifejezés is), egyébként olyan, mint a papír. Nem igazi. Nem merem lehajtani, félek, hogy kettébaszom véletlenül.

A bekapcs gomb ferdén áll. A bele integrált fingnyomat gyors, jobb, mint az aceré. De a bill és a kijelző szarabb. Sokkal.

A fedlap lehajtva ferdén áll a géptesthez képest.

---

A hdd senitel 8 óra üzemidőt ír az ssd-nél. 3 órával ezelőtt kapcsoltam be először.

A dell support asist december 12-én naplózott egy rendszervisszaállítást (Windows). A gép linuxos... Nem értem.

A jótállás végét 2020. 11.16-ára datálja. Ma vettem át, előző héten rendeltem. Ezt sem értem. A garancia 3 év, nem?

A "zárjegy", ami egy átlátszó ragasztószalag valami felirattal, sértetlen volt. A csomagolás maga a dell doboz volt, de csodával határos módon nem volt sérült. A gépet kivéve azonnal lehánytam, amilyen ganés volt. Maszat és használati nyomok, ujjlenyomatok, foltok mindenütt. Ezek lehetnek gyári, kínai majomnyomok, de nemtom.

Hitachi az ssd...

A gép kurvavékony, és hangtalan. Játékkal még nem teszteltem, de nincs is kedvem hozzá. 362.000 Ft volt

Ígértek hozzá egy 8GB-os pendrive-ot, de nem volt benne. Bár a doboz külsején lévő tasak bontott volt, amiben a papírok voltak, lehet, hogy abban volt, és kiesett.

Ha nem lett volna lefosva a gép, és a billentyűk alatt lenne valami rugalmas is, illetve a kijelző külömb lenne egy őrbódé ablakánál, szimpatikus kis gép lenne ez.

Közben eszembe jutott, hogy lehet, hogy csak az eredeti Linux-szal veszik vissza, olyan meg nincs, hogy én Linuxot telepítsek. Ezesetben leejtem a harmadikról... de még eldöntöm, mi legyen.

Ha lesz még valami, majd írok.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.