Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Elviekben Bangood-nál érvényesíthető a garancia, persze, hogy ez gyakorlatban mennyire hatékony azt nem tudom (és remélem nem is fogom megtudni
). Tény, hogy biztosabb egy hazai beszerzés, ha esetleg probléma adódik. -
apszi
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
SZia!
Nekem a FlyDiGi APEX 4 van. Életem első kontrollere, és nagyon szeretem. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer még ilyet fogok használni. Viszont csak pc-hez jó, ha ez számít. Illetve itthon nem beszerezhető, én Bangood-on vettem (nem, nem a gagyi kínai kategória). Számomra megérte minden forintját.
-
apszi
őstag
válasz
joysefke
üzenetére
Szia!
Én kontrollerellenes, pc egér-billentyű felhasználóként, elkezdtem lustulni, és időnként eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha nem is teljesen, de valamelyest beiktatnám a kontrolleres játszadozást az életembe, és hosszas őrlődést követően nem olyan rég Bangood-on vettem egy Flydigi Apex 4-et (csak PC-hez jó). Vártam, hogy idén piacra dobja a Microsoft az új, Dual Sense-hez hasonló tulajdonságokkal felszerelt verzióját, de semmi nem lett belőle (igaz hivatalos bejelentés nem is volt, csupán "pletykák" szóltak róla). Életem első kontrollere, nagyon kellemesen csalódtam benne, számomra minden forintját megérte.
Nekem nagyon tetszik az adaptív trigger megoldása (nem csak rezgőmotor), számomra sokat hozzátesz az élményhez. Jelenleg pl. a régi Mass Effect Andromeda van terítéken, nem is számítottam rá, hogy ez a régi játék ilyen szinten használni fogja az adaptív és rezgő visszajelzéseket. Igaz nagyobb a súlya mint az Xbox kontrollerré, de nálam ez nem szempont, és nagyon egyben van az egész szerkezet, masszív, jól összerakott darab, és a fogása is szuper az én kezemnek mind anyagában (a fogantyúk alja gumírozott), mind fazonjában. Részemről csak ajánlani tudom. Nézz utána ha esetleg érdekel!
-
apszi
őstag
válasz
d@minator
üzenetére
Emlékszem régen ifjú lánykoromban én is úgy játszottam, még egérrel is a CRT monitoros időszakban, hogy egér le, kurzor fel.
Senki nem használta így. Rendszeresen összeültünk haverral játszani felváltva, és ő képtelen volt így mozgatni, én meg meguntam, hogy folyton állítgatjuk, így megpróbáltam a "rendes módon" használni. Eleinte szokni kellett, de viszonylag gyorsan átállt az agyam a nekem "fordított" vezérlésre. De egy ideig rendesen fókuszálnom kellett.
-
apszi
őstag
válasz
M5Norbi
üzenetére
Köszi az infókat.
Úgy tudom az Xbox kontrollerben van van BT is, de én is úgy olvastam, hogy a saját 2.4-es vevőjével jobb, stabilabb a használata, viszont azt nem mindegyikhez adnak, erre oda kell figyeljek, ha mellette teszem le a voksomat, de egyelőre picit kivárok mi lesz ennek a Sebile nevezetű új verziónak a sorsa, ami elviekben tudja azokat a produktumokat mint a Dualsense, ténylég piacra dobják e hamarosan (májust olvastam, nem hivatalos forrásból).#5874Hegyirabló
Utánanéztem, ahogy #5875chatran is írta, már nem gyártják, az utolsó darabokat 5 Euróért szórták ki a Steam-en. Aki azt megcsípte, az jól járt vele.
-
apszi
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Sőt, szembejött egy cikk miszerint készül egy Xbox kontroller, ami ugyanazokat a tudja mint a Dualsense, és elvileg idén fog kijönni (gyakorlatilag bármi lehet), ami jó lenne, mert akkor nem is vacilálnék, hogy Xbox, vagy Ps. Kérdés, hogy tényleg jön e. Szóval várok még picit a beszerzéssel, aztán ha nagyon nem jön akkor majd meglátom. 😊
-
apszi
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Én szeretek mókolgatni, ha van értelme.
Közben sikerült szereznem egy kölcsön Xbox one kontrollert. Van itthon egy BT vevő, még Kínából szalajtottam, 5.0-ás. Kipróbáltam kábellel, a késés program szerint kb. 7-10ms között mozgott, míg BT vevővel ez olyan 15-20ms között van. Szóval nem vészes. Sőt, rosszabbra számítottam.
Viszont állítólag a saját vevőjével stabilabb és gyorsabb a kapcsolat. -
apszi
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Köszi az infót. Picit jobban belemerülve a témába, a PS-el mókolgatni kellhet (nem ijedek meg egy kis kihívástól
). Kérdés érdemes e az egyéb szolgáltatásai miatt (giroszkóp, touch pad, haptikus visszajelzés) foglalkozni vele, illetve ezeken kívül, ha mókolni is kell vele, mennyire lesz stabilan használható az eszköz, illetve inputlag tekintetében van-e érzékelhető különbség a két típus között? -
apszi
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hozzátok a témában teljesen lámaként , hogy PC-hez PS5, vagy inkább Xbox kontroller a javasoltabb (max. 20-30.000ft), ha kb. 2016-tól napjainkig kiadott játékok a cél? Melyik a strapabíróbb, kompatibilisebb (gondolom xbox a Microsoft vonal miatt)? Illetve PS5 kontroller fícsőrjeit mennyire lehet kihasználni PC játékoknál?
Mekkora a késés a kontrollereknél?Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Tény, hogy biztosabb egy hazai beszerzés, ha esetleg probléma adódik.