- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Amúgy van ám Steamnek is saját kontrollere, ha még nem döntöttél.
Mondjuk arra nem jöttem még rá, hogyan lehet megvenni.
-
M5Norbi
őstag
Üdv!
Hasonló cipőben jártam mint te kb fél éve. Én sem ijedek meg némi mókolástól illetve elvben Steamen van a DualSense-hez valami illesztőszoftver ami több játékkal kompatibilis.
Viszont végül az Xbox controller for PC-t vettem. Próbaltam azóta DualSense-t kicsit talán meg minőségibb meg adagolhatóbb a ravasz de nem olyan nagy a különbség.
Ennél a párosítás kb 1 mp. Nem mértem input lagot de ennek nem BT az adaptere es ha jól tudom gyorsabb (talán Wifi-s) -
Hegyirabló
veterán
Hát, ez az, amit jobb ha valaki más válaszol meg. Én már öreg vagyok a mókolgatáshoz, nagyon utálom.
Xbox kontrollert most Bluetooth 3.0-val használom, az elég jó. Nem látok problémát, pedig kényes vagyok az ilyenre. Van egy másik is, aminek saját vevőegysége van, de azt még nem bontottam ki. Állítólag elég jó, ha végre ki tudom bontani, akkor megírom.
-
Hegyirabló
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Ford topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó: Macbook Air 15" M3 - 8/256 GB
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest