Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Amúgy van ám Steamnek is saját kontrollere, ha még nem döntöttél.
Mondjuk arra nem jöttem még rá, hogyan lehet megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
M5Norbi
őstag
Üdv!
Hasonló cipőben jártam mint te kb fél éve. Én sem ijedek meg némi mókolástól illetve elvben Steamen van a DualSense-hez valami illesztőszoftver ami több játékkal kompatibilis.
Viszont végül az Xbox controller for PC-t vettem. Próbaltam azóta DualSense-t kicsit talán meg minőségibb meg adagolhatóbb a ravasz de nem olyan nagy a különbség.
Ennél a párosítás kb 1 mp. Nem mértem input lagot de ennek nem BT az adaptere es ha jól tudom gyorsabb (talán Wifi-s)[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Hát, ez az, amit jobb ha valaki más válaszol meg. Én már öreg vagyok a mókolgatáshoz, nagyon utálom.
Xbox kontrollert most Bluetooth 3.0-val használom, az elég jó. Nem látok problémát, pedig kényes vagyok az ilyenre. Van egy másik is, aminek saját vevőegysége van, de azt még nem bontottam ki. Állítólag elég jó, ha végre ki tudom bontani, akkor megírom.
-
Hegyirabló
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 kormány és pedál
- L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 65QNED91 MiniLED 4K 120 Hz , 3ms Gaming TV / Play Station & XBox Támogatás!
- Pavilion x360 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Mid gamer pc! Ryzen 5 5600GT/RTX 3070/32GB Ram/1TB SSD/Be quiet 700W/B450
- Micro USB kábel 1 db használt 140 cm (390 ft) és 2 db új 80 cm-es (690 ft / db) + CSAK 295 ft házhoz
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm GPS Pink.
- Új 3,5 mm jack 3,5 mm jack RCA kábel erősítőhöz házimozihoz 1 méter + csak 295 ft házhozszállítás
- Intel Core i5 9500T processzor eladó!
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!