Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Az Assassin-t én is támogatom Alapvetően fps-el játszom, tehát egér+billentyűhöz vagyok szokva, de az AC-t meg sem kíséreltem azzal játszani, gamepaddal tökéletes. És, mazohista módon pár fps-el is bepróbálkoztam (pl. Crysis2), viszonylag normálisan lehet vele játszani, de csodát persze nem kell várni.. Amit még gamepaddal játszottam az pl. a Darksiders.
(#741) DeFranco:
Csak kis kiegészítés, a Guardian of Light az nem Tomb Raider, hanem Lara Croft(#736) Tgdt159:
A gamepadod xinputos? Mert ha nem, akkor sajna sok mindenre nem számíthatsz az újabb játékok alatt Nekem is van egy évekkel ezelőtt vásárolt, tökéletesen működő Logitech Rumblepad 2 gamepadom, amit csak azért kellett lecserélnem mert az új játékok irányíthatatlanok vele Még csak dinputot használ, a játékok meg xinputot. Így vennem kellett egy újat, ami egy Logitech F710 lett.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen TV-t vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest