- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
a google sem igazán a barátom e témában
Második találat?Mondjuk azt nem tudom, hogy megéri-e: 5K elég jó ár, de mi van, ha nagyon gagyi?
(Nekem pl. eleve az elrendezése - ami amúgy az XBOX360 kontrollerre hajaz - nem jön be: a szimmetrikus analóg karokat tartom kényelmesnek, pl. ami a Logitech Rumblepad 2-n található. Igaz, ez nem wireless, de legalább nem kell aggódnom, hogy mikor merül le az elem. Árban meg már 7K-ból megvan, és a minősége tuti.
)
Szerk:
Akciojátékokhoz pl Crysis mennyire használhatoak ezek?
FPS-re szerintem nem igazán jó. (Persze ha konzolozol, akkor úgyis megszokod.)Pecc: szerintem jól választottál (eltekintve az esetleges elemproblémáktól).
A Logitech anyagában nagyon kellemes, jó minőségű, pontos: TDU-hoz tökéletes.
(Én a fent említett típussal játszottam, és igen, én is autós játékokhoz használom főleg - a kormányt túl macerás előpakolni.
) Amúgy lehet vele pl. POP-ozni is, ami kb. TPS, tehát belefér az akciójáték kategóriába, de mivel nem a pontos célzás a lényeg, így nincs olyan gond, mint lenne egy FPS esetében. (Ehhez kapcsolódik, hogy a TR:Legendet is kivittem vele, de abban automata a célzás.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GTA VI
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Trollok komolyan
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest