Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nevtelensenk

csendes tag

Sziasztok!

A következő a probléma. Antenna fali aljzatába van egy galvanikus leválasztó dugva, abba pedig az antennadrót. Az antennadrót megy a set top boxba, onnan pedig kompozittal megy a gép TV-tunerébe a kép és a hang. A gépen viszont búgás hallható, így nem lehet élvezhető felvételt csinálni. Gondolom előfordulhat, hogy még van földhurok. A kérdésem csak az, hogy lehet kiiktatani? Van olyan földhurok leválasztó, amibe a kompozit video és audio jeleket lehet bedugni, és ezt a gépbe?

Előre is köszi, és bocs, ha hülyeségeket írtam, de nem értek a témához.

• nevtelensenk

csendes tag

Sziasztok!

Az a probléma, hogy mindig is rázott az antennakábelünk, valamint kép és hanghibák (búgás pl.) előfordultak. Utánaolvasva, kiderült, hogy egy galvanikus leválasztó oldhatná meg a problémát. Nekem viszont úgy tűnik, rosszat sikerült rendelnem, mert nem tudom beledugni az antennát. Ilyet vettem: http://www.antennak.hu/index.php?kat=84&id=256

Milyet kellett volna szerintetek? Ráadásul két antennajel jön be hozzánk. Az egyik fali csatlakozója üres pöckű, a másik tele pöckű. Mindkettőt használjuk, tehát mindkettőhöz kéne galvanikus leválasztó, de kérdés, hogy mindkettőhöz létezik-e. Nem akarok még egyszer ráfaragni, ezért szeretnék segítséget kérni.

És bocs, ha totál hülyének tűnök, de sajnos nem értek a témához.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés